Sauvasekoitin vertailu – Löydä paras sauvasekoitin

Sauvasekoitin on monelle kotikokille tarpeellinen työkalu. Sauvasekoitin ei ole pelkästään vauvanruokien soseuttaja – vaikkakin erinomainen siihenkin – vaan sillä voit tehdä myös kastikkeita, majoneesia, erilaisia dippejä ja tahnoja… vaihtoehtoja on monia! Hyvä sauvasekoitin auttaa sinua työstämään ainekset nopeasti ilman ongelmia. Tässä artikkelissa vinkkaamme, mikä on markkinoiden paras sauvasekoitin. Lue sauvasekoitin testi alta.

Miten valita sauvasekoitin?

Sauvasekoitinta valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota muutamaankin eri seikkaan. Ensimmäinen on sauvasekoittimen materiaali. Mikäli soseutat pääasiassa keittoja tai muusseja, sopii sinulle edullisempi, muovista valmistettu sauvasekoitin. Mikäli haluat kuitenkin murskata jäätä tai vaikka pähkinöitä, suosittelemme hankkimaan ruostumattomasta teräksestä valmistetun sauvasekoittimen. Nämä ovat yleensä hintavampia kuin muoviset versiot, mutta myös pitkäikäisempiä. Materiaalin lisäksi suosittelemme kiinnittämään huomiota mahdollisiin lisäosiin sekä moottorin tehokkuuteen. Alla esittelemme muutaman eri, nyt markkinoilla olevan mallin helpottamaan päätöksentekoa.

 

Kultainen klassikko: Bamix sauvasekoitin

Bamix sauvasekoitin on sauvasekoitinten ykkönen. Bamix sauvasekoitin on niin ammattilaisten kuin kotikokkien suosikki. Bamix on tunnettu brändi, ja se onkin tuonut markkinoille ensimmäisen sauvasekoittimen jo 1950-luvulla. Kaikki Bamix tuotteet valmistetaan käsin Sveitsissä. Bamix onkin oiva valinta sauvasekoittimeksi, jos haluat pitkäaikaisen ystävän keittiöön. Bamixilla on useita eri malleja, joista yksi myydyimpiä malleja on Bamix sauvasekoitin 200 Professional Daily. Tässä sauvasekoittimessa on tehokas 200W moottori, ja sen kaikki sekoitinosat on tehty ruostumattomasta teräksestä. Sauvasekoittimessa on kaksi eri nopeutta ja kolme erilaista terää. Sauvasekoitin on niin tehokas, että voit murskata sillä vaikka jäätä. Tämä Bamix sauvasekoitin on helppo puhdistaa lämpimällä vedellä. 

 • Käsin valmistettu Sveitsissä
 • Laadukas ruostumaton teräs
 • Helppo puhdistaa

Katso Bamix sauvasekoittimen hinta täältä.

 

Sauvasekoitin Braun MultiQuick – lisäosilla lisäarvoa kokille

Braun sauvasekoitin MultiQuick 9 on erinomainen valinta kotikokille, joka kaipaa sauvasekoittimelta useampia eri ominaisuuksia. Tämä Braun sauvasekoitin sisältää huikean 1200W moottorin, jolla saat varmasti haluamasi lopputuloksen. Sauvasekoittimen mukana tulee myös lisäosia, joilla saat sauvasekoittimesta vielä enemmän irti. Sauvasekoittimeen kuuluu pilkkoja, joka on 0,6 litrainen lisäosa, jonka avulla voit pilkkoa kovia ainesosia pienemmäksi hakkeeksi. Sauvasekoitin siis pilkkoo lisäosan avulla porkkanat, lantut ja muut juurekset!  Lisäksi sauvasekoittimen mukana tulee vispilä, jolla voit vaahdottaa kananmunat ja taikinat ilman erillistä sähkövatkainta. Itse sauvassa on myös Braunin kehittämä uusi ACTIVEBlade-teknolohia, joka takaa aktiivisemman ja terävämmän leikkauspinnan. Sauvaan on myös kehitetty SPLASHControl-teknologia, joka estää roiskeen lentämisen esimerkiksi kuumia sosekeittoja tehdessä. Tästä iso plussa Braunille! Sauvasekoittimen putsaaminen on helppoa, sillä ruostumatonta terästä olevat osat kestävät myös konepesun. 

 • Tehokas moottori
 • Pilkkoja ja vispilä
 • Roiskeen esto

Katso Braun MultiQuick 9 sauvasekoittimen hinta täältä.

 

Paras edullinen sauvasekoitin: Bosch sauvasekoitin CleverMixx MSM14500

Mikäli kaipaat helppokäyttöistä sauvasekoitinta keittiöösi, mutta et tahdo maksaa siitä liikoja, on Bosch CleverMixx  MSM14500 hyvä valinta. Bosch itsessään on tunnettu saksalainen brändi, joka perustettiin jo 1800-luvulla. Bosch CleverMixx on muovista valmistettu sauvasekoitin, jossa on yksi ainoa nappi sekoittamiseen. Tämän yksinkertaisemmaksi ei sauvasekoitinta enää saa, eli tämä Bosch sauvasekoitin sopii niin lapsille kuin vanhuksillekin. Myös tämän sauvasekoittimen mukana tulee lisäosana pilkkoja ja vispiläosa, jotka myös helpottavat keittiöaskareitasi. 

 • Edullinen hinta
 • Vain yksi nappi
 • Pilkkoja ja vispilä

Katso edullisin hinta Bosch sauvasekoittimelle täältä.

 

Wilfa sauvasekoitin – edullisempi ruostumattomasta teräksestä valmistettu

Norjalaisen Wilfan tuotteet ovat kovassa suosiossa koko Suomessa, eikä ihme. Tuotteet on suunniteltu tyylikkäiksi ja toimiviksi. Wilfalta löytyy myös mainio sauvasekoitin, joka ei ole hinnalla pilattu. Wilfa Sauvasekoitin SM-1000FP on erinomaisella hinta-laatusuhteella varustettu sauvasekoitin. Tässä sauvasekoittimessa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut osat ja uskomattomalla 1000W moottorilla varustettu varsi. Wilfa sauvasekoittimessa on vain yksi nappi, mutta pystyt säätelemään tehoa painamalla napista kovempaa. Tämä teknologia onkin saanut suurta kiitosta käyttäjiltä.  Lisäksi sauvasekoittimen mukana tulee minisilppuri, jolla pilkot helposti sipulit ja vihannekset. Pakettiin kuuluu myös vispilä vaahdottamista varten. Irrotettavat osat on helppo puhdistaa astianpesukoneessa. 

 • Laadukas ruostumaton teräs
 • Vain yksi nappi
 • Minisilppuri

Katso Wilfa sauvasekoittimen hinta täältä.

Sisältää mainoslinkkejä.