Paras pizzauuni – Lue suuri pizzauuni vertailu

Kolottaako pizzahammas? Onko lempipizzeriasi jo kiinni? Haluaisitko opetella tekemään pizzaa niin kuin italialaiset?

Helppo ratkaisu on oma pizzauuni! Oikea, juuri pizzantekoon tarkoitettu pizzauuni nostaa pizzanautintosi täysin uudelle tasolle. Voit siis herkutella aidolla italialaisella pizzalla vaikka joka viikko.

Perinteisissä uuneissa ongelmana on se, että ne eivät kuumennu tarpeeksi kuumaksi, jolloin pizzasta ei tule samanlaista kuin ravintolassa. Erityisesti napolilainen pizza paistetaan jopa 400 asteessa – on selvää, että kotikeittiössä oleva perusuuni ei näihin astelukemiin pysty.

Mutta mikä on paras pizzauuni kotiin? Markkinoilla on erilaisia vaihtoehtoja niin pihalle kuin kotikeittiöön. Jatka siis pizzauuni vertailun lukemista ja löydä hyvä pizzauuni kotiin! Sinulle ei jää muuta tehtävää kuin päättää mitkä täytteet haluavat itse paistamaasi herkulliseen pizzaan!

Paras pizzauuni ulos: *Ooni pizzauuni Koda 16

Jos sinulla on takapiha, on paras pizzauuni ulos ehdottomasti Ooni Koda pizzauuni.  Ooni Koda pizzauunilla pääset hetkessä Italiaan tekemään aitoa napolilaista pizzaa. Ooni Koda pizzauuni on kaasukäyttöinen ja se lämpenee huikeaan 500 asteeseen 20 minuutissa. Tämä pizzauuni on siis kirjaimellisesti liekeissä! Ooni pizzauunilla paistat pizzan todella nopeasti – yleensä noin 60 sekunnissa. Ooni pizzauunit on suunniteltu mukailemaan ravintoloiden kiviuuneja, joilla pizzaa on perinteisesti valmistettu esimerkiksi Napolissa. Ooni Koda pizzauunia varten voit hankkia kaasun tavallisesta rautakaupasta. Ooni Koda pizzauuni saa plussaa myös koostaan eli se ei vie liikaa tilaa. Ooni Koda pizzauuni on ainoastaan 60 cm leveä ja pitkä ja korkeutta sillä on 35 cm. Ooni Koda pizzauunin mukana tulee myös pizzakivi pizzantekoa varten.

Katso edullisin hinta Ooni pizzauunille *tästä.

  • Ns. napolilainen pizzauuni
  • Täydellinen pizzauuni pihalle
  • Ainoa miinus kova hinta

Paras halpa pizzauuni: *Mustang pizzauuni Vesuvio

Jos Ooni pizzauuni ei sovi pizzabudjettiisi – ei hätää! Mustang pizzauuni noudattelee samantyyppistä teknologiaa, mutta sen hinta on kukkaroystävällisempi. Mustang pizzauuni on kaasukäyttöinen ja sen maksimi lämpötila on 500 astetta. Mustang pizzauunin pizzakivi on puolet paksumpi pizzakivi kuin Ooni pizzauunissa, joten tämä pizzauuni sopii sinulle, joka tykkäät paksusta pizzakivestä. Mustang pizzauuni on hieman Ooni Koda pizzauunia pienempi, mikä helpottaa säilytystä. Mustang pizzauunin korkeus on 52 cm, syvyys 48 cm ja leveys 49,5 cm. Muista, että Mustang pizzauuni on tarkoitettu vain ulkokäyttöön.

Katso edullisin hinta Mustang pizzauunille *tästä.

  • Edullinen vaihtoehto verrattuna Ooni pizzauuniin
  • Soveltuu vain ulkokäyttöön
  • Kuumenee 500 asteeseen

Paras pizzauuni kotiin sisälle: *G3 Ferrari pizzauuni

Tämä pieni, mutta pippurinen pizzauuni on mainio valinta sisälle. Tämä sähkökäyttöinen pizzauuni muistuttaa ulkonäöltään vohvelirautaa. Pizzauunissa on erinomainen lämpötila, sillä se nousee jopa 400 asteeseen. Pizzan paistoaika on sähkökäyttöiselle pizzauunille lyhyt – täytteistä riippuen noin 3-6 minuutti. Tässä pizzauunissa on sisällä tulenkestävä leivinkivi, jonka halkaisija on 31 cm. Tämä pizzauuni ei siis vie liikaa tilaa keittiön kaapissasi. Plussaa G3 Ferrari pizzauuni saa myös hinnastaan – tämä pizzauuni on edullinen valinta. G3 pizzauuni soveltuu muotoilunsa puolesta myös lapsiperheille.

Katso edullisin hinta G3 Ferrari pizzauunille *tästä.

  • Pieni pizzauuni – ei vie tilaa
  • Helppo käyttää koko perheen kesken
  • Plussaa edullisesta hinnasta

 

Mitä muuta tarvitsen?

Pizzan paistamista helpottaa eri apuvälineet, kuten pizzalapio. Katso erinomainen pizzalapio kaasulla toimiville pizzauuneille *tästä.   

Lisäksi pizzan paistamisessa lämpötila on ratkaiseva tekijä. Pizzauunin lämpötila auttaa sinua paistamaan juuri oikeanlaisen pizzan. Muista siis valitessasi kaasukäyttöisen pizzauunin hankkia kaasun lisäksi myös infrapunalla toimiva lämpömittari. Lämpömittari helpottaa pizzan paistamista, sillä tiedät tasan tarkkaan uunin lämmön ennen kuin laitat pizzan sen sisään.

Katso edullinen infrapuna lämpömittari kaasulla toimivalle pizzauunille *tästä.

 

*Sisältää mainoslinkkejä.