Paras sous vide keitin – Löydä paras sous vide sirkulaattori

Sous vide keitin on yksi tämän hetken hankitummista keittiölaitteista. Mutta mikä se oikeastaan on ja kannattaako se hankkia?

Sous vide tarkoittaa ranskaksi tyhjiössä. Nimi juontaa juurensa juurikin kypsennystavasta: ruoka kypsennetään vedessä tyhjiössä tai tyhjiöpakatussa pussissa. Sous vide ruuanlaitossa on kuitenkin muovipakkauksen sijaan tärkeintä se veden lämpötila, jossa ruoka kypsenee. Miten tämä on sitten saavutettavissa?

Sous vide keitin on vastaus ongelmaan. Oikeanlainen sous vide keitin näyttää desimaalin tarkkuudella sen kypsennyslämpötilan, jossa ruoka on. Ruoka siis kypsyy ns. vesihauteessa tai lämpöhauteessa. Sous vide kokkaaminen on maailmalla noussutkin kuuluisaksi muun muassa siksi, että sen avulla lihasya saa todella mureaa ja ruoan vitamiinit ja ravintoarvot pysyvät ruossa paremmin kuin esimerkiksi paistettaessa. Sous vide kokkaaminen on myös todella helppoa: sinun ei tarvitse olla aktiivisesti vahtimassa paistinpannua tai uunia, sillä ruoka ei voi palaa vedessä.

Sous vide keitin eli sous vide sirkulaattori on helppo käyttää joko ison, vähintään 10 litran kattilan tai lämpöä kestävän ison muoviastian kanssa. Sous vide keitin asetetaan vedellä täytettyyn astiaan tai kattilaan, ja keittimestä säädetään oikea aste. Seuraavaksi tyhjiöpakattu ruoka, esimerkiksi liha tai kala asetetaan veteen ja annetaan keittimen hoitaa homma.

Markkinoilla on iso määrä sous vide sirkulaattoreita, mutta mikä on paras sirkulaattori? Jatka lukemista ja löydä paras sous vide sirkulaattori jo tänään!

Paras sous vide sirkulaattori: *Anova Sous Vide Nano sirkulaattori

Anova sous vide keitin on yksi markkinoiden suosituimmista sirkulaattoreista. Tämä sous vide keitin kuumentaa kiertovesipumpun ansiosta veden todella nopeasti ja sen maksimitilavuus on jopa 20 litraa. Anova sous vide keittimen parhaita puolia on ehdottomasti niin Android- kuin iOS-laitteisiin ladattava Anova-sovellus, jonka avulla voit luoda Bluetooth-yhteyden sirkulaattoriin. Tällöin voit puhelimen avulla säätää keittimen lämpötilaa ja etsiä parhaat reseptit yli 1000 reseptin joukosta. Sovellus myös ilmoittaa sinulle, kun ruoka on valmista. Anova sous vide keitin on helppokäyttöinen, sillä sen voi kiinnittää niin kattilaan kuin vesiastiaankin vain muutamassa sekunnissa. Anova sous vide keitin ei vie liikaa tilaa keittiössä, sillä se on vain 32 cm pitkä, 10 cm syvä ja 5 cm leveä.

Katso edullisin hinta Anova sous vide keittimelle *täältä.

 • Bluetooth yhteys
 • Lämpötila 0-92 astetta
 • Paljon reseptejä Anova sovelluksen kautta

Paras sous vide sirkulaattori isolle perheelle: *Wilfa Sous Vide Creek sirkulaattori

Wilfa sous vide keitin on erinomainen valinta isoon perheeseen, sillä sen kapasiteetti on huikeat 30 litraa. Wilfa sous vide sopii siten niin isojen illanistujaisten menun valmistamiseen kuin suurperheen ruokintaan. Wilfa sous vide keittimen yksi parhaista ominaisuuksista on se, että pystyt säätämään veden kiertosuuntaa, ja herkkien ruoka-aineiden, kuten kananmunien kohdalla voit säätää veden kiertämään sous vide astian reunaa päin. Wilfa sous vide sirkulaattori sisältää myös ajastintoiminnon, joka helpottaa kiireistä kokkaajaa.

Katso edullisin hinta Wilfa sous vide keittimelle *täältä.

 • Ajastintoiminta
 • Lämpötila 20-95 astetta
 • Suurperheelle sopiva sous vide keitin

Tarvitsenko tyhjiöpakkauslaitteen?

Tyhjiöpakkauslaite ei ole todellakaan pakollinen, sillä sous vide toimii myös tavallisilla suljettavilla pusseilla, kuten Minigrip-pusseilla. Tyhjiöpakkauslaite kuitenkin helpottaa toimintaa, sillä sen avulla varmistat, että ruoka pysyy pussissa varmasti. Mutta mikä sitten on paras tyhjiöpakkauslaite?

*OBH Nordica tyhjiöpakkauslaite on erinomainen valinta keittiöön kuin keittiöön. Se on saanut monissa testeissä viisi tähteä, eikä suotta. Tämä OBH Nordica tyhjiöpakkauslaite on todella helppokäyttöinen. Tyhjiöpakkauslaite tekee kaksoissaumauksen jokaiseen pakkaukseen, ja voit tyhjiöpakata yhdellä rullalla jopa 100 pussia. Tämä tyhjiöpakkauslaite sopii niin kuiviin kuin märkiin elintarvikkeisiin. Vakumoimalla lihat ja marinadit samaan pussiin imeytyy maut lihaan huomattavasti paremmin. OBH Nordica tyhjiöpakkauslaite ei siis ole ainoastaan lisäosa sous vide keittimelle, vaan se auttaa sinua arjessa päivittäin. Pakkaseen laitettava makaronilaatikkoannos ei ole ikinä vienyt näin vähän tilaa!

Katso edullisin hinta OBH Nordica tyhjiöpakkauslaitteelle *täältä.

 • Helpottaa ruoan säilyttämistä
 • Sopii niin kuiville kuin kosteille elintarvikkeilel
 • Säästää luontoa ja ympäristöä

LÖYDÄ LISÄÄ SOUS VIDE RESEPTEJÄ BOOKBEATIN KAUTTA

 • Tästä klikkaamalla pääset testaamaan BookBeat-Premiumia maksutta, jos et ole kokeillut BookBeatia aiemmin, ja voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat kokeilujakson aikana!

 • Etu koskee uusia BookBeat-käyttäjiä

*Sisältää mainoslinkkejä.