Paras sähköhammasharja – Lue suuri sähköhammasharja vertailu

Onko tullut aika vaihtaa perinteinen hammasharja sähköiseen hammasharjaan? Tai onko vanha sähköhammasharjasi hajonnut tai vetelee viimeisiään? Oletko muistanut vaihtaa vanhan sähköhammasharjan pään säännöllisesti? Ei hätää – markkinoilla on nyt enemmän sähköhammasharjoja kuin koskaan!

Miksi sähköhammasharja kannattaa valita? Hammaslääkäriliiton ohjeistusten mukaan sähköhammasharjalla hampaat saadaan puhdistettua tehokkaammin. Sähköhammasharjan etuna on nimenomaan se, että se on pienempi ja nopeampaa puhdistusliikettä tekevä kuin perinteinen hammasharja. Pienempi sähköhammasharjan pää pääsee helpommin käsiksi vaikeisiinkin paikkoihin suussa. Tärkeintä sähköhammasharjalla pestäessä on muistaa, ettei sillä tarvitse erikseen hinkata tai harjata hampaita – sähköhammasharja tekee sen puolestasi.

Miten löytää paras sähköhammasharja? Tärkeintä on määritellä omat tarpeet. Onko hakusessa edullinen sähköhammasharja vai kenties lasten sähköhammasharja? Vai haluatko, että sähköhammasharjassa on kaikki mahdolliset ominaisuudet? Vastattuasi näihin kysymyksiin, on helpompi löytää sähköhammasharja juuri sinulle.

Tässä artikkelissa esittelemme mikä on paras sähköhammasharja eri kategorioissa. Tämä sähköhammasharja vertailu auttaa sinua myös hahmottamaan, mitä kaikkea markkinoilla on tarjolla. Jatka siis lukemista ja löydä uusi sähköhammasharja jo tänään!

Paras lasten sähköhammasharja: *Oral B sähköhammasharja Vitality 100 Kids

Kannattaako ostaa sähköhammasharja lapselle? Lapsi voi käyttää sähköhammasharjaa täytettyään kolme vuotta. Alle kolmevuotiaille sähköhammasharjaa ei suositella. Mikäli olet hankkimassa lapselle sähköhammasharjaa, voimme suositella lämpimästi tätä Oral B sähköhammasharjaa lapselle. Tämä Oral B sähköhammasharja lapselle on erinomainen valinta lapsille, sillä siitä löytyy erilaisia kuoseja. Kukapa ei tykkäisi Frozen sähköhammasharjasta? Frozen tai Star Wars koristeinen lasten sähköhammasharja auttaa lastasi innostumaan hampaidenpesusta! Tämä Oral B sähköhammasharja lapselle on latauskaapelilla ladattava ja sen akku kestää 30 minuuttia täydellä latauksella. Tämä lasten sähköhammasharja myös ilmoittaa lapselle ajastimella, kun 2 minuutin harjausaika on päättynyt. Tässä lasten sähköhammasharjassa on kaksi eri tehoa ja se on hellävarainen lapsen hampaille ja ikenille. Plussaa tämä lasten sähköhammasharja saa myös siitä, että sen mukana tulee tarroja, joilla lapsi voi itse koristella oman hammasharjansa.

Katso hinta Oral B sähköhammasharja lapselle *täältä.

  • Lasten omat kuvioinnit
  • Käyttöaika 30 minuuttia
  • Helppo käyttöinen yli 3-vuotiaille

Paras aikuisten sähköhammasharja: *Oral B Genius X 2022S

Tämä tekoälyllä sähköhammasharja on markkinoiden yksi älykkäin ja pisimmälle kehitetty hammasharja.  Tämän Oral B sähköhammasharjan ainoa huono puoli on sen kova hinta, mutta sen ymmärtää, kun perehtyy hammasharjan ominaisuuksiin. Tämä Oral B sähköhammasharja on varustettu tekoälyllä, joka analysoi harjaustekniikkaasi ja ohjaa hammasharjan liikettä. Mikäli harjaat liian kovaa, hidastaa se automaattisesti harjausta. Lisäksi tämä sähköhammasharja ilmoittaa siitä paineentunnistimen avulla. Tämä teknologia suojaa myös ikeniä. Tässä sähköhammasharjassa on kuusi eri harjaustilaa, jossa on oma harjaustila ikenien hoitoon. Muut harjaustilat ovat muun muassa valkaisu ja kielen puhdistus. Erityistä kiitosta tämä sähköhammasharja saa sen huikeasta akusta: Akku kestää jopa yli kaksi viikkoa yhdellä latauksella.

Katso hinta tekoälyllä varustetulla Oral B sähköhammasharjalle *täältä.

  • Upea, ruusukultainen väri
  • Akku kestää yli 2 viikkoa – erinomainen reissussa
  • Oma toiminto hampaiden valkaisulle

Paras edullinen sähköhammasharja: *Oral B Vitality 100 Cross Action

Tämä musta sähköhammasharja on erinomainen ja edullinen valinta. Oral B on hammaslääkäreiden suosittelema merkki, joten vaikka tämä sähköhammasharja on halpa, on se tehokas. Tämänkin sähköhammasharjan kohdalla on kliinisesti todistettu, että se on ylivoimainen puhdistuksessa normaaliin hammasharjaan verrattuna. Tämä sähköhammasharja ilmoittaa värähtelemällä käyttäjällensä aina, kun harjausta on kulunut 30 sekuntia ja 2 minuuttia. Näin sinun ei tarvitse itse ajastaa hampaidenpesuasi – tämä Oral B sähköhammasharja tekee sen puolestasi. Myös tässä sähköhammasharjassa on pitkäkestoinen akku, sillä akku kestää jopa 8 päivää. Se on siis erinomainen lyhyille reissuille. Paketissa tulee mukana myös sähköhammasharjan teline, eli säilytys on helppoa.

Katso hinta tälle edulliselle sähköhammasharjalle *täältä.

  • Edullinen ja hyvä sähköhammasharja
  • Akku kestää noin 8 päivää
  • Sisäinen ajastin kertoo harjauksen keston.

*Sisältää mainoslinkkejä.