Paras sähköinen jalkaraspi – Lue suuri jalkaraspi vertailu

Kesä tulee ja sandaalit sekä avokkaat odottavat – mutta ai kauhea, ovatko jalat ja etenkin kantapääsi sittenkään kesäkunnossa? Onko ajanvaraus jalkahoitoon aivan tukossa tai muuten vaan kesäbudjetin ulkopuolella? Ei hätää – nykyisin saatavilla olevat sähköiset jalkaraspit ajavat asiansa, ja ihana kotitekoinen jalkahoito odottaa sinua vaikkapa saunan jälkeen!

Miksi kannattaa hankkia sähköinen jalkaraspi? Elektroninen jalkaraspi tekee suurimman työn puolestasi, eikä sinun tarvitse hiki hatussa hinkata kantapäitä samalla tavalla kuin jos käytössäsi olisi metallinen jalkaraspi. Lisäksi elektroninen jalkaraspi on huomattavasti nopeampi, kun jalkaraspin pää tekee työtä manuaalista työtä tehokkaammin. Säästät siis sekä aikaa että hermojasi käyttämällä sähköistä jalkaraspia.

Minkälainen sähköinen jalkaraspi sitten kannattaa hankkia? Onko elektroninen jalkaraspi tehokas? Kannattaako hankkia ladattava jalkaraspi vai paristokäyttöinen jalkaraspi? Tässä artikkelissa esittelemme markkinoiden parhaat sähköiset jalkaraspit. Jatka siis lukemista ja löydä hyvä elektroninen jalkaraspi jo tänään!

Paras paristokäyttöinen jalkaraspi: *Scholl Velvet jalkaraspi

Eikö mökillä ole sähköä, mutta haluaisit silti sähköisen jalkaraspin mukaan kesälomalle? Ei hätää – vastaus on paristokäyttöinen jalkaraspi. Tämä Scholl jalkaraspi on paristokäyttöinen, eli se ei tarvitse erikseen virtaa. Tarvitset vain neljä kappaletta AA-paristoja ja oma jalkojen hoitoon erikoistunut kauneussalonkisi on valmis. Scholl jalkaraspi saa erityistä plussaa siitä, että siinä tulee mukana kaksi erilaista vaihtopäätä: toinen poistamaan kovettumia ja toinen kuorimaan kuivaa ihoa. Scholl jalkaraspiin on saatavilla myös erikseen vaihtopäitä, jos jalkaraspin pää kuluu tehokäytössä! Lisäksi plussaa Scholl jalkaraspi saa siitä, että sitä voi käyttää myös märälle iholle – juurikin esimerkiksi saunan tai suihkun jälkeen.

Katso edullisin hinta Scholl jalkaraspille *täältä.

  • Paristokäyttöinen jalkaraspi – ei johtoja
  • Edullinen hinta
  • Kaksi eri vaihtopäätä mukana pakkauksessa

Paras ladattava jalkaraspi: *Beurer MP55 ladattava jalkahöylä

Tämä Beurerin ladattava jalkahyölä on uskomattoman kätevä, sähköinen jalkaraspi. Tämä ladattava jalkaraspi saa ladataan micro USB latauskaapelilla ja sen akun kesto on täydellä latauksella 25 minuuttia. Jalkaraspi on siten helppo ladata esimerkiksi läppärillä, ja se latautuu täyteen noin kolmessa tunnissa! Laitteessa on kätevä LED-valo, joka auttaa sinua näkemään kuivat ja kovettuneet kohdat helpommin jaloistasi. Tässä ladattavassa jalkaraspissa on kaksi eri nopeusasetusta ja kaksi eri vaihtopäätä. Karkea rullaosa on tarkoitettu paksujen kovettumien hoitoon ja hieno rullaosa siloittamiseen. Lisäksi tämä ladattava jalkaraspi saa plussaa siitä, että siinä on mukana myös manuaalinen, metallinen jalkaraspi. Tämä auttaa sinua yhdistämään niin perinteisen jalkaraspin kuin sähköisen jalkaraspin parhaat puolet. Plussaa tämä ladattava jalkaraspi saa myös sen pienestä koosta: tämä kännykkääkin pienempi kapistus kulkee helposti mukana niin reissuissa kuin mökillä.

Katso edullisin hinta Beurer ladattavalle jalkaraspille *täältä.

  • Ladataan micro USB:llä
  • LED-valo auttaa työskentelyssä
  • Yhteensä 3 eri päätä – mukana myös metallinen jalkaraspi

Paras tehokas jalkaraspi: *Philips sähköinen jalkaraspi BCR 430/00

Tämäkin sähköinen jalkaraspi on ladattava jalkaraspi, mutta se on hieman edellistä mallia tehokkaampi. Tätä Philipsin sähköistä jalkaraspia voit käyttää huikeat 40 minuuttia yhdellä latauksella. Täysi lataus kestää vain 1,5h ja pikalataus vain 10 minuuttia. Pikalatauksella pystyt raspaamaan jalat kiireessä nopeasti, sillä pikalataus riittää juuri sopivasti yhteen käsittelykertaan. Tämä sähköinen jalkaraspi eroaa vertailun muista jalkaraspeista myös muotoilullaan. Tässä ei ole perinteistä rullaa vaan jalkaraspin levy on pyöreä. Tämä auttaa pääsemään helpommin myös jalkojen kulmiin ja nurkkiin kiinni. Erityistä plussaa tämä elektroninen jalkaraspi saa siitä, että sitä voi käyttää myös suihkussa! Tämä helpottaa raspaamista ja kuolleen ihosolukon huuhtelua pois jaloilta. Jalkaraspissa on kaksi eri nopeutta ja siihen on saatavilla vaihtopäitä, kun pyöreä raspiosa alkaa kulua.

Katso edullisin hinta Philips sähköinen jalkaraspille *täältä.

  • Supertehokas akku ja nopea lataus
  • Pikalatausmahdollisuus helpottaa arjen kiireessä
  • Voi käyttää myös suihkussa

*Sisältää mainoslinkkejä.