Paras hiustenkuivaaja – Suuri hiustenkuivaaja vertailu

Hiustenkuivaaja on monen naisen, ja myös miehenkin luottoapuväline suihkun jälkeen. Hyvä hiustenkuivaaja on tehokas, mutta ei polta päänahkaa. Hyvä hiustenkuivaaja ei myöskään vie liikaa tilaa allaskaapissa. Mitä muita ominaisuuksia hyvältä hiustenkuivaajalta voi odottaa? Onko markkinoilla olevilla hiustenkuivaajilla suurta eroa vai kannattaako vain ostaa halpa hiustenkuivaaja? Mikä on markkinoiden paras fööni?

Tässä artikkelissa vertailemme eri hiustenkuivaajia ja esittelemme, mitkä ovat parhaat hiustenkuivaajat markkinoilla juuri nyt.

Paras tehokas hiustenkuivaaja: Remington hiustenkuivaaja Proluxe Midnight Edition

Tämä Remington hiustenkuivaaja on uskomattoman tehokas, sillä sen teho on huikeat 2400W. Tämä Remington hiustenkuivaaja sopii tehonsa ansiosta etenkin paksuille, pitkille tai tuuheille hiuksille. Koska Remington hiustenkuivaajan tehot ovat todella korkeat, saat kuivattua hiuksesi nopeasti ja ilman odottelua. Remington hiustenkuivaaja on malliltaan perinteinen hiustenkuivaaja, jossa on kolme eri lämpötilaa ja kaksi nopeusasetusta. Remington hiustenkuivaajan tehoa lisää myös sen OPTIHeat-teknologia, joka kohdistaa lämmön tasaisesti kaikkialle hiuksessa. Remington hiustenkuivaajan Ionic-teknologia auttaa vähentämään hiusten sähköistymistä, josta on hyötyä etenkin talvipakkasilla. Diffuusori-pää ansiosta Remington hiustenkuivaaja on erinomainen hiustenkuivaaja kiharille hiuksille.

Katso edullisin hinta Remington hiustenkuivaajalle täältä.

 • Erittäin tehokas hiustenkuivaaja
 • Tehoaa pitkiin ja paksuihin hiuksiin
 • Perinteinen malli

Paras nopea hiustenkuivaaja: Dyson Supersonic hiustenkuivaaja

Dyson hiustenkuivaaja sisältää erilaisen moottorin kuin perinteiset hiustenkuivaajat. Dyson hiustenkuivaaja toimii V9 digitaalimoottorilla, jolloin Dyson hiustenkuivaaja pystyy puhaltamaan ilmaa jopa 13 litraa sekunnissa. Dyson hiustenkuivaajassa on kolme eri nopeusastetta ja neljä eri lämpötila-asetusta. Dyson hiustenkuivaajaa on kuvattu ennätysnopeaksi hiustenkuivaajaksi, mikä itsessään suojaa hiusta liialta rasitukselta. Dyson hiustenkuivaajan mukana tulee useampia eri päitä, kuten diffuusori, stailauspää ja tuuletusaineharja. Eri harjapäät on helppo vaihtaa magneettisen kiinnityksen ansiosta. Dyson hiustenkuivaaja saa plussaa myös sen kevyestä ja kapeasta rakenteesta, joka tekee siitä helppokäyttöisen ja vähän tilaa vievän. Dyson hiustenkuivaajan ainoa miinus onkin sen kirpaisevan kova hinta.

Katso edullisin hinta Dyson hiustenkuivaajalle täältä.

 • Digitaalimoottori ja useita lisäosia
 • Nopea hiustenkuivaaja
 • Kallis

Paras pieni hiustenkuivaaja: ghd hiustenkuivaaja Flight Travel

Tämä ghd hiustenkuivaaja on nimensä mukaisesti suunniteltu lentomatkustajalle tai muutoin vain paljon reissaavalle. Ghd hiustenkuivaaja kulkee helposti mukana niin matkoilla kuin vierailuilla. Se on erittäin kevyt hiustenkuivaaja, ja lisäksi sen saa taitettua kokoon sen mukana tulevaan kovakantiseen matkakoteloon. Ghd hiustenkuivaaja ei siis vie liikaa tilaa matkalaukussasi. Tämä ghd Flight Travel hiustenkuivaaja on puolet kevyempi kuin ghd:n perinteinen Air hiustenkuivaaja, mutta sen teho on 70 %:sti sama. Siten saat kuivattua hiuksesi nopeasti ja tehokkaasti myös reissun päällä. Tämä ghd hiustenkuivaaja on varustettu ghd:n omalla teknologialla, joka sammuttaa hiustenkuivaajan, jos pidät sitä liian lähellä hiusta.

Katso edullisin hinta ghd hiustenkuivaajalle täältä.

 • Pieni hiustenkuivaaja
 • Ei vie liikaa tilaa matkalaukussa
 • Tehokas matkafööni

Paras hiljainen hiustenkuivaaja: OBH Nordica hiustenkuivaaja Silence Pro

Hiljainen hiustenkuivaaja on tarpeellinen esimerkiksi vuorotyötä tekevälle, joka ei halua herättää koko muuta perhettä tai kämppiksiä föönin äänellä. Hiljainen hiustenkuivaaja säästää myös omia korviasi, etenkin, jos kuivaat hiuksiasi päivittäin. Tämä OBH Nordica hiustenkuivaaja onkin erittäin hiljainen hiustenkuivaaja. OBH Nordica hiustenkuivaajassa on ammattilaisille suunniteltu hiustenkuivaajan äänenvaimennin, jonka ansiosta hiustenkuivaajan melutaso pystyy alhaisena. OBH Nordica hiustenkuivaaja on äänenvaimentimesta huolimatta tehokas, ja sen teho on 1900W.  OBH Nordica hiustenkuivaajassa on kolmen lämpötila-asetuksen ja kahden nopeusasetuksen lisäksi myös heat boost -toiminto, joka helpottaa kuivaamista kiireessä. OBH Nordica hiustenkuivaajan yksi parhaita puolia on myös sen 3 metriä pitkä johto – eli hiustenkuivaus onnistuu hyvin ilman peilin vieressä olevaa pistorasiaakin. OBH Nordica hiustenkuivaaja saa ainoan miinuksensa sen melko kovasta hinnasta, joka tosin selittyy sillä, että se on suunniteltu ammattilaiskäyttöön.

Katso edullisin hinta OBH Nordica hiustenkuivaajalle täältä.

 • Erittäin hiljainen hiustenkuivaaja
 • Pitkä johto
 • Ammattilaistason hiustenkuivaaja

*Sisältää mainoslinkkejä.