Paras hiusten kiharrin – Lue suuri kiharrin vertailu

Kiharretut hiukset ovat monen naisen unelmakampaus, mutta näyttävien ja pysyvien kiharoiden tekeminen ei olekaan niin helppoa. Monet vannovat erilaisten hiustuotteiden nimeen, mutta yhtä tärkeää kiharoiden onnistumisessa on hyvä kiharrin. Mutta mikä on markkinoiden paras kiharrin?

Markkinoilla on valtava määrä erilaisia ja eri näköisiä kihartimia. Yksi kiharrin tekee tarkkaa korkkiruuvia, kun taas toinen tekee isoja laineita hiuksiin. Ennen kihartimen ostopäätöstä onkin tärkeä pohtia, minkälaisia tai minkä mallisia kiharoita kaipaa. Kun tämä on päätetty, on ostaminen huomattavasti helpompaa.

Tässä artikkelissa esittelemme parhaat kihartimet eri kiharrintyypeistä. Jatka siis lukemista ja löydä hyvä kiharrin juuri sinulle.

Paras monipuolinen kiharrin: Dyson kiharrin Airwrap Complete

Dyson kiharrin on paljon muutakin kuin vain kiharrin. Dyson Airwrapin mukana tulee useita erilaisia päitä, joilla voit muotoilla hiuksia haluamallasi tavalla. Dyson Airwrap sopii monipuolisuudestaan huolimatta erinomaisesti myös pelkästään kiharoiden tekemiseen. Dyson kiharrin kietoo hiukset automaattisesti kihartimen ympärille, jolloin kiharat muodostuvat kuin itsestään. Automaattisuus perustuu niin kutsuttuun Coanda-ilmiöön, jossa Coanda-ilmavirta imee hiukset kiahrtimen pinnalle työntäen ilmaa hiusta pitkin. Dyson kiharrin onkin tämän ansiosta hellävaraisempi hiuksille kuin perinteiset kihartimet. Käyttäjät ovat kehuneet, että Dyson Airwrapin kiharrusmekanismi on helppo, ja se tekee erittäin siistiä lopputulosta. Huomaathan, että Dyson kiharrin toimii parhaiten kosteaan tukkaan eli hiusten kihartamiseen nimenomaan pesun jälkeen! Miinusta Dyson kiharrin saa valitettavasti sen korkeasta hinnasta.

Katso edullisin hinta Dyson Airwrapille tästä.

 • Kostean hiuksen kihartamiseen
 • Hellävarainen
 • Miinusta kalleudesta

Paras kiharrin pitkille hiuksille: ghd kiharrin Platinum styler

Tämä ghd kiharrin on yksi markkinoiden älykkäimmistä kihartimista. Tämä ghd kiharrin sisältää ultra-zonella toimivan teknologian, joka valvoo kihartimen lämpötilaa huikeat 250 kertaa sekunnissa. Tämä tarkoittaa sitä, että kiharrin on koko ajan ihanteellisessa lämpötilassa ja se suojaa hiuksiasi. Kihartimen lämpötilana on 185 astetta. Ghd kiharrin on kihartimen lisäksi myös suoristusrauta, joten voit muotoilla sillä hiukset juuri haluamallasi tavalla. Ghd kiharrin sopii erinomaisesti juuri pitkille hiuksille, sillä se suojaa pitkää hiusta ja toisaalta sen teknologia takaa tasaisen lämmön koko hiuksen pituudelle. Käyttäjät ovatkin kehuneet, että ghd kiharrin antaa tasaisen ja napan kiharan lopputuloksena. Ghd kiharrin saa ainoan miinuksensa sen melko kovasta hinnasta. Monet käyttäjät ovat kuitenkin sitä mieltä, että hinta maksaa itsensä lopputuloksella takaisin.

Katso edullisin hinta ghd kihartimelle täältä.

 • Huippu teknologia
 • Hellävarainen
 • Kiharrin ja suoritusrauta samassa

Paras kiharrin lyhyille hiuksille: OBH Nordica kiharrin Artist Easycurls

Tämä OBH Nordica kiharrin on klassinen puikkokiharrin, joka sopii erinomaisesti lyhyille hiuksille. Kihartimen ympärille on erittäin helppo pyörittää juuri lyhyitä tai keskipitkiä hiuksia, sillä kihartimen halkaisija on 25 mm. Tätä suurempi halkaisija olisi liian iso siihen, että lyhyisiin hiuksiin saataisiin näyttävät kiharat onnistumaan. Tässä kihartimessa voit itse vaikuttaa kiharan kokoon sen mukaan, kuinka paljon hiuksia kiedot kiharrinpuikon ympärille. Tällä kiharrinpuikolla onnistuu niin tiukka korkkiruuvi kuin loivat laineet lyhyeen tukkaan.  OBH Nordica kiharrin on tehty keratiinilevyistä, jotka suojaavat hiusta ja antavat sille kiiltoa. Plussaa OBH Nordica kiharrin saa myös sen edullisesta hinnasta!

Katso edullisin hinta OBH Nordica kihartimelle täältä.

 • Monipuolinen lyhyille hiuksille
 • Kiiltävä lopputulos
 • Edullinen hinta

Paras automaattinen kiharrin: BabyBliss kiharrin Pro Perfect Curl

Tämä BabyBliss kiharrin on uskomaton, sillä se kihartaa hiukset lähes kokonaan puolestasi, joten et voi epäonnistua sillä. BabyBliss kiharrin on automaattinen kiharrin, eli sinun riittää laittaa kiharrin hiussortuvalle, jonka jälkeen BabyBliss kiharrin imaisee hiussortuvan kokonaan itseensä. BabyBliss kiharrin kihartaa hiusta sisällään viiden piippauksen ajan, jonka jälkeen voit vapauttaa hiuksen. BabyBliss kiharrin mahdollistaa lämpötilan valinnan kolmesta eri vaihtoehdosta: 180 astetta, 200 astetta tai jopa 230 astetta. Viimeisintä suosittelemme etenkin todella paksuille ja karheille hiuksille. Käyttäjät ovat kehuneet, että BabyBliss kiharrin antaa todella symmetriset kiharat, joten ei enää tuskailuja erinäköisten kiharoiden kanssa.

Katso edullisin hinta BabyBliss kihartimelle täältä.

 • Automaattinen kiharrin
 • Useita lämpötiloja
 • Helpottaa kiharoiden onnistumista

*Sisältää mainoslinkkejä.