Paras kahvikone – Suuri kahvikone vertailu

Vaikka suodatinkahvi onkin meille suomalaisille rakas, löytyy yhä useammasta kodista moderni ja trendikäs kahvikone. Täysautomaattinen kahvikone mahdollistaa laadukkaan, kahvilatasoisen erikoiskahvin tekemisen kotona, vaikka joka ikinen päivä. Monet kahvikoneen hankkineet ovat kertoneet rakastuneensa aamuiseen cafe lattensa tai iltapäivän cappucinon – eikä suodatinkahviin ole paluuta.

Kahvikoneita on markkinoilla nykyisin ja laaja valikoima. Osa kahvikoneista toimii kahvipavuilla ja osa taas kapseleilla. Jatka lukemista ja löydä paras kahvikone kotiin juuri sinulle!

Paras kapseli kahvikone: Nespresso kahvikone Gran Lattissima

Nespresso kahvikone on monelle ykkösvalinta kapselilla toimivaksi kahvikoneeksi. Nespresso kahvikone onkin erittäin suosittu juuri helppoutensa takia. Nespresso kahvikone toimii Nespresson omilla kapseleilla, jotka sisältävät korkealaatuista kahvia. Nespressolla on laaja valikoima kahvikoneeseen sopivia kapseleita, ja voit tilata niitä jopa automaattitilauksella kotiin. Nespresso kahvikone Gran Lattissima on jokaisen erikoiskahvien ystävien valinta. Nespresso Gran Lattissima sisältää huikeat 9 erilaista kahvireseptiä, jotka valmistuvat napin painalluksesta. Tällä kahvikoneella keität helposti niin cappuccinot kuin flat whitet. Nespresso kahvikoneen vesisäiliö on 1,3 litraa, joten pystyt valmistamaan siitä useammankin erikoiskahvin. Nespresso kahvikone on myös helppohoitoinen, sillä kahvikone suorittaa automaattisen huuhtelun aina kahden käyttökerran jälkeen. Nespressolta on saatavilla myös valmis kalkinpoistopaketti, jonka käyttö pidentää kahvikoneen käyttöikää.

Katso edullisin hinta Nespresso kahvikone Gran Lattissimalle täältä.

 • Kapselilla toimiva kahvikone
 • 9 erilaista kahvireseptiä
 • Automaattinen huuhtelu

Paras monipuolinen kahvikone: Jura kahvikone E8

Jura täysautomaattinen kahvikone on hinnaltaan panostus, joka kuitenkin kannattaa. Jura kahvikone on todella helppokäyttöinen, sillä kahvikoneessa on digitaalinen kosketusnäyttö, josta juoma on yksinkertaista valita. Jura kahvikone sisältää 12 eri kahvireseptiä, ja lisäksi voit tehdä sillä erikseen teevettä tai maitovaahtoa. Jura kahvikone sopii erityisesti kotitalouksiin, jossa kahvinjuojia on kaksi tai enemmän, sillä Jura kahvikoneella voit valmistaa kaksi kahvia kerrallaan. Digitaalinen kosketusnäyttö näyttää kahvin valmistumisen edistymisen. Jura kahvikone on osittain itsepuhdistuva, sillä sen vesijärjestelmässä on automaattinen älysuodatin. Lisäksi kahvikone on helppo puhdistaa kokonaan napin painalluksella. Hinnan lisäksi Jura kahvikoneen huonoihin puoliin lukeutuu sen koko: Jura kahvikone vaatii tilaa keittiöstä ja se painaa lähes 10 kg. Plussaa Jura kahvikone saa kuitenkin huikeasta 1,9 litran vesisäiliöstä – tällä kahvikoneella valmistat kahvit isollekin porukalle.

Katso edullisin hinta Jura kahvikoneelle täältä.

 • 12 eri kahvireseptiä
 • Kallis, mutta hintansa arvoinen
 • Automaattinen puhdistusohjelma

Paras kahvikone espresson juojille: DeLonghi kahvikone Magnifica S

DeLonghi kahvikone Magnifica S ei ole halpa kahvikone, mutta se on edullinen täysautomaattinen kahvikone. DeLonghi kahvikone sisältää sisäänrakennetun kahvimyllyn, joka jauhaa kahvipavut kuppiisi automaattisesti 13 eri karkeusasteesta. DeLonghi kahvikone valmistaa espresson tai mustan kahvin nopeasti napin painalluksesta. DeLonghi kahvikoneella voit valmistaa myös maitopohjaisia juomia kahvikoneessa olevan höyrysuuttimen avulla. DeLonghi kahvikoneessa ei ole digitaalista näyttöä, joten sen käyttö on helppoa esimerkiksi vanhemmillekin käyttäjille. Koneesta on helppo valita haluttu kuppimäärä (1 tai 2 kuppia), jonka jälkeen kahvin vahvuuden voi säätää itse säätönuppia kääntämällä. Tämän helpommaksi ei kahvin valmistaminen voi mennä! Kahvikoneessa on 1,8 litran vesisäiliö, joten DeLonghi kahvikone sopii myös isoisiin perheisiin. DeLonghi kahvikone on helppo puhdistaa, sillä siinä on automaattinen kalkinpoisto-ohjelma. Myös kahvisuuttimen ja maidonvaahdotin suuttimen puhdistus on helppoa koneen huuhteluohjelmien ansiosta.

Katso edullisin hinta DeLonghi kahvikoneelle täältä.

 • Edullisempi versio moneen muuhun täysautomaattiseen kahvikoneeseen verrattuna
 • 13 karkeusastetta kahvimyllylle
 • Sopii parhaiten espresson ja mustan kahvin juojille

Paras edullinen kahvikone: Nescafe kahvikone Dolce Gusto Mini Me

Nescafe kahvikone on erittäin edullinen valinta sinulle, joka haluat kuitenkin juoda erikoiskahveja kotona. Nescafe kahvikone on kooltaan todella pieni, joten se mahtuu niin pieneen keittiöön kuin mökille tai veneelle. Nescafe kahvikone toimii Nescafe Dolce Gusto kapseleilla, joiden avulla voit tehdä espressoja, capuccinoja ja jopa kaakaota. Nescafe kapseleita onkin kehuttu todella laajaksi valikoimaltaan muihin kapselimerkkeihin verrattuna. Nescafe kahvikone mahdollistaa myös kylmien juomien valmistamisen, mikä on suuri etu muihin malleihin verrattuna. Nescafe kahvikone on saanut käyttäjiltä kiitosta myös nopeudesta. Nescafe kahvikoneen vesisäiliö on 0,8 litraa, joten se sopii parhaiten yhden tai kahden hengen talouteen.

Katso edullisin hinta Nescafe kahvikoneelle täältä.

 • Edullinen kahvikone
 • Monipuolinen kapselivalikoima
 • Mahtuu kaikkiin keittiöihin pienen kokonsa ansiosta

Haluatko voittaa 1000€ kahisevaa uusin kodinkoneisiin? 

Kilpailu.fi:n kyselyssä käyttäjä voi osallistua kilpailuun, jossa voi voittaa 1000€ keittiökoneisiin!

*Sisältää mainoslinkkejä.