Paras astianpesukone – Suuri astianpesukone vertailu

Menikö vanha astianpesukone rikki vai onko edessä keittiöremontti? Kaipaatko mökille tai pieneen opiskelijakeittiöön astianpesukonetta helpottamaan arkea? Mikä on markkinoiden paras pieni astianpesukone, entä pöytämallinen astianpesukone?

Astianpesukone on monelle tänä päivänä edellytys toimivalle keittiölle. Siinä missä astianpesukoneet olivat enne isoja ja tilaa vieviä, löytyy markkinoilta nykyään laaja valikoima pieniä astianpesukoneita, jotka sopivat keittiöön kuin keittiöön.

Tässä artikkelissa esittelemme parhaat astianpesukoneet jokaisesta kategoriasta. Jatka lukemista ja löydä hyvä astianpesukone juuri sinulle.

Paras astianpesukone standardikoko: Bosch astianpesukone SMU4EAW14S 

Tämä Bosch astianpesukone oli astianpesukone testin paras astianpesukone, jonka leveys on 60 cm. Astianpesukoneiden standardileveys markkinoilla on 60 cm. Bosch astianpesukone on erinomainen valinta sinulle, joka kaipaat laatua ja monipuolisia toimintoja. Tämä Bosch astianpesukone sisältää 24 tunnin ajastimen lisäksi mahdollisuuden liittyä Wi-Fi-verkkoon, jolloin voit etäohjata astianpesukonettasi älypuhelimella tai tabletilla. Etäohjauksen kautta voit muun muassa valita sovelluksen suositteleman pesuohjelman likaisuuden perusteella. Bosch astianpesukone on myös helppokäyttöinen, sillä sen korit ovat säädettävissä sopivalle korkeudelle. Astianpesukoneessa on useita eri pesuohjelmia, ja siinä on myös automaattinen luukunavaus tehostamaan kuivausta.

Katso edullisin hinta Bosch astianpesukoneelle täältä.

 • Wi-Fi-etäohjaus sovelluksella
 • Säädettävät korit
 • Äänenvoimakkuus 44 dB
 • Täyttömäärä 13 astiastoa

Paras integroitava astianpesukone: Electrolux astianpesukone EEM48320L 

Tämä täysin integroitava astianpesukone on tyylikäs valinta keittiöön kuin keittiöön. Electrolux astianpesukone on todella tilava, sillä sinne mahtuu jopa 14 astiastoa. Electrolux astianpesukoneessa on nk. MaxiFlex-laatikko, joka sopii kaikenkokoisten ja -muotoisten astioiden pesuun. Electrolux astianpesukone on integroitava ja peittyy tyylikkäästi keittiön alakaappien mukaisten ovilevyjen taakse. Electrolux astianpesukoneessa on kätevä digitaalinen kosketusnäyttö, josta voit valita pesuohjelman keston liu’uttamalla. Electrolux astianpesukone on minimalistin valinta, sillä digitaalinen näyttö ei näy ulospäin. Electrolux astianpesukoneesta lattiaan heijastuva punainen tai vihreä valo kertoo, onko pesuohjelma jo valmis.

Katso edullisin hinta Electrolux astianpesukoneelle täältä.

 • MaxiFlex-laatikko
 • Tyylikäs, minimalistinen valinta
 • Äänenvoimakkuus 44 dB
 • Täyttömäärä 14 astiastoa

Paras pieni astianpesukone: Logik astianpesukone Slimline

Kapea astianpesukone sopii pieneen keittiöön. Pieni astianpesukone on yleensä leveydeltään 45 cm. Tämä Logik astianpesukone onkin erittäin kompakti ja se mahtuu pieneen tilaan. Vaikka Logik astianpesukone on kapea astianpesukone, on se todella tehokas. Logik astianpesukoneessa on 4 eri pesuohjelmaa ja sen voi pestä myös puolitäyttö-ohjelmalla, jos astioita on vain vähän. Logik astianpesukone on myös edullinen astianpesukone, eli se ei rasita kukkaroa niin paljoa. Monet käyttäjät ovat tykänneet Logik astianpesukoneesta, ja tämä pieni astianpesukone onkin yksi suosituimmista kapeista astianpesukoneista.

Katso edullisin hinta Logik astianpesukoneelle täältä.

 • Kapea astianpesukone
 • Leveys vain 45 cm
 • Äänenvoimakkuus 47 dB
 • Täyttömäärä 9 astiastoa

Paras astianpesukone pöytämalli: Logik astianpesukone LDWRR20N

Pöytä astianpesukone on melko uusi, mutta erinomainen keksintö. Pöytämallinen astianpesukone on loistava valinta esimerkiksi kesämökille tai todella pieneen keittiöön. Tämä Logik astianpesukone on edullinen astianpesukone ja sen on todella kompakti pöytämallinen astianpesukone. Sen leveys on suurempi kuin kapeassa 45 cm astianpesukoneessa, mutta sen voi sijoittaa paljon helpommin kuin perinteisen astianpesukoneen. Logik astianpesukoneessa on 6 eri pesuohjelmaa, sisältäen myös energiaa säästävän Eco-pesuohjelman. Yleisin paikka sijoittaa Logik astianpesukone on keittiön tasolle, sillä Logik astianpesukone vaatii perinteisen astianpesukoneen tavoin syöttöletkun vedelle. Vaikka Logik astianpesukone on pieni astianpesukone, on pesutulos hyvä ja sen käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä. Parhaiten Logik astianpesukone sopii yhden tai kahden hengen talouteen.

Katso edullisin hinta Logik astianpesukoneelle täältä.

 • Pöytämallinen astianpesukone
 • Leveys 55 cm, syvyys 50 cm, korkeus 43,8 cm
 • Äänenvoimakkuus 47 dB
 • Täyttömäärä 6 astiastoa

*Sisältää mainoslinkkejä.