Paras kahvimylly – Lue kahvimylly vertailu

Yhä useampi kahvin nauttija haluaa jauhaa itse kahvipavut. Tämä näkyy myös ruokakauppojen laajentuneissa kahvipapuvalikoimissa ja erikoiskahviliikkeiden lisääntymisinä. Kahvipapujen jauhamisesta on tullut monelle rakas harrastus, ja erilaisia kahvipapuja hankitaan niin erikoisliikkeistä kuin ulkomaan matkoilta. Kahvin jauhanta itse onkin mainio tapa saada kotona vielä parempaa kahvia – oli se sitten suodatinkahvia tai espressoa. Monet kahvipapujen jauhamiseen rakastuneet vannovat kahvimyllyn nimeen.

Kahvimyllyjä on markkinoilla monenlaisia. Joltain saattaa löytyä kotoa vanha kahvimylly, kun taas joku kaipaa modernia, sähkökäyttöistä kahvimyllyä.

Tässä artikkelissa esittelemme erilaisia kahvimyllyjä. Jatka siis lukemista ja löydä paras kahvimylly juuri sinulle.

Paras sähkökäyttöinen kahvimylly: Wilfa Svart kahvimylly WSCG-2

Wilfa Svart kahvimylly on testivoittaja ja se on mielestämme paras sähköinen kahvimylly. Wilfa Svart kahvimylly WSCG-2 on erinomainen sähkökäyttöinen kahvimylly, jolla voit jauhaa kahvipavuista useita eri suodatuksia. Wilfa kahvimyllyssä on erikseen asetukset suodatinjauhatukselle, espressojauhatukselle tai air press -jauhatukselle. Lisäksi voit säätää jauhatuksen myös näiden väliin. Tällöin saat juuri omaan makuusi sopivaa jauhatusta. Wilfa kahvimyllyllä jauhat isommankin määrän kerrallaan, sillä siihen mahtuu yhteensä 250 grammaa kahvipapuja. Wilfa kahvimylly on saanut niin suomalaisen Paulig Instituten hyväksynnän kuin kansainvälisen European Coffee Brewing Centren hyväksynnän. Wilfa kahvimylly on myös ulkoisesti näyttävä, ja se vie kapeutensa puolesta vain vähän tilaa keittiön tasolla. Wilfa lupaa kahvimyllylle 5 vuoden takuun.

Katso edullisin hinta Wilfa Svart kahvimyllylle tästä.

  • Laadukas, sähköinen kahvimylly
  • Instituutioiden hyväksymä
  • Useita eri jauhatuksia

Paras käsikäyttöinen kahvimylly: Zassenhaus kahvimylly

Zassenhaus on tehnyt erilaisia myllyjä ja muita keittiötarvikkeita ihmisten koteihin jo vuodesta 1867. Zassenhaus kahvimylly on ulkonäöltään arvokkaan vanha kahvimylly. Tämä käsikäyttöinen kahvimylly on erittäin laadukas, ja se on valmistettu eurooppalaisesta pyökistä. Sen koneisto on ruostumatonta terästä ja Zassenhaus lupaakin sille 25 vuoden takuun. Zassenhaus kahvimylly sopii parhaiten suodatinkahvin tai pressopannukahvin jauhantaan. Sillä voi jauhaa myös espressokeittimeen sopivaa kahvia, mutta tämä vie enemmän aikaa, kun käytössä on käsikäyttöinen kahvimylly. Kahvimyllyn säiliöön mahtuu noin 6 kupin verran kahvijauhetta, ja täyden säiliön jauhaminen suodatinjauhatuksella kestää noin 2 minuuttia. Käsikäyttöinen kahvimylly sopiikin sinulle, joka nautit hitaista aamuista ja tahdot jauhaa kahvipapusi nimenomaan itse ilman elektroniikkaa.

Katso edullisin hinta Zassenhaus kahvimyllylle tästä.

  • Perinteinen, käsikäyttöinen kahvimylly
  • 25 vuoden takuu
  • Sopii sinulle, jota ei haittaa jauhatuksen kesto

Paras edullinen kahvimylly: OBH Nordica kahvimylly Precision

Tämä OBH Nordica kahvimylly on halpa, mutta erittäin tehokas pieni kahvimylly. OBH Nordica kahvimyllyssä on huikeat 9 eri jauhatusastetta, eli jokaiseen makuun löytyy varmasti sopiva jauhatus. Tämä kahvimylly jauhaa niin suodatinjauhatuksen kuin espressojauhatuksen kahvipavuistasi. OBH Nordica kahvimyllyssä on hyvän kokoinen säiliö, johon mahtuu 125 grammaa kahvipapuja. Tämä tarkoittaa, että täydestä säiliöstä voit keittää jopa 18 kuppia kahvia. OBH Nordica kahvimylly on erittäin helppokäyttöinen, joten se sopii myös vanhempien ihmisten käyttöön. OBH Nordica kahvimylly on myös melko pieni kahvimylly, joten se ei vie liikaa tilaa. OBH Nordica kahvimylly on saanut kehuja siitä, että sen jauhinastian voi pestä astianpesukoneessa.

Katso edullisin hinta OBH Nordica kahvimyllylle tästä.

  • Edullinen, pieni kahvimylly
  • Helppokäyttöinen
  • Jauhinastian voi laittaa astianpesukoneeseen

Mikä kahvimylly sopii juuri minulle?

Paras kahvimylly kotikäyttöön on sellainen, joka täyttää sinun omat tarpeesi. Jos haluat aamuisin jauhetut kahvipavut nopeasti, sopii sähköinen kahvimylly sinulle parhaiten. Jos taas rakastat fiilistellä kahvinpapujen tuoksua niitä jauhaessasi, on käsikäyttöinen kahvimylly paras valinta. Kahvimyllyn valintaan vaikuttaa myös juomasi kahvilaatu – varmista aina, että kahvimylly sopii juuri sinun kahvinkeittimen suodatukselle.

*Sisältää mainoslinkkejä.