Paras blenderi – vertailussa eri tehosekoittimet

paras-blenderi

Blenderi, blender tai tehosekoitin on monen kodin vakiovaruste. Laadukkaalla blenderillä saat tehtyä niin smoothiet, sosekeitot kuin raakakakkupohjat. Jos käytät blenderiä pääasiassa smoothien tekoon, pärjäät kevyemmälläkin vehkeellä. Mikäli taas haluat tehdä cashew-pähinkinöistä massaa itse, kannattaa hankkia tehokkain mahdollinen kone. Hyvä tehosekoitin on pitkäaikainen hankinta, joten sen valintaan kannattaa panostaa niin aikaa kuin rahaakin. Markkinoilta löytyy kuitenkin myös hyviä blendereitä edullisemminkin. Paras tehosekoitin voi kuitenkin olla vaikea löytää. Mutta ei huolta, me olemme tehneet tämän sinulle hieman helpommaksi. Tämä blenderi vertailu esittelee sinulle markkinoiden parhaat blenderit.

Paras tehokas blenderi: Vitamix Ascent 2500

Vitamix tehosekoitin on varmasti monelle raakakakkuja tekevälle tuttu ilmiö. Vitamix blender on niin tehokas, että sillä voit sekoittaa ja murskata lähes mitä vain. Vitamix blenderit ovat tunnettuja niiden helppokäyttöisyydestä. Esimerkiksi Vitamix Ascent 2500 -mallissa on valmiina 3 eri ohjelmaa, joista voit valita itsellesi sopivimman. Koneessa on myös digitaalinen ajastin, joka helpottaa työskentelyä. Tällä Vitamix blenderillä voit tehdä sekoittaa niin kuumia soseita ja keittoja kuin jäisiä jälkkäreitä. Blenderiä on saatavilla 4 eri värissä. Vitamixin koneilla on uskomaton 10 vuoden takuu ja tässä mallissa on hurja 1400 watin moottori. 

 • Yksi tehokkain malli markkinoilla: 1400W teho
 • Digitaalinen ajastin
 • 10 vuoden takuu

Katso Vitmix blenderin hinta täältä.

 

Paras blenderi aktiiviselle liikkujalle: Wilfa tehosekoitin Blender B2G-800S

Tämä Wilfa tehosekoitin on mainio valinta aktiiviselle harrastajalle tai kiireiselle arjen sankarille. Tämä Wilfa blender on edullinen, mutta tehokas. Blenderissä on kaksi eri nopeutta, joilla saat nopeasti valmistettua smoothiet ja pirtelöt. Blenderin paras puoli on take away -pullo eli 2GO-pullo, jolla saat tehtyä smoothien suoraan mukaan otettavaan shakkeriin. Voit siis nauttia smoohtiesi matkalla salille tai aamulla ruuhkabussissa. Blenderissä on 800 watin moottori. Kuluttajat ovat jakaneet Wilfa tehosekoitin kokemuksia, joiden mukaan Wilfa tehosekoitin on erittäin laadukas blenderi, jossa hinta ja laatu kohtaavat mitä mainioimmalla tavalla. Tämä tehosekoitin on ollut myös tykätty siksi, että se ei ole liian korkea ja mahtuu myös pieneen keittiöön. Wilfan tuotteet ovatkin suosittuja kuluttajien keskuudessa ja monena vuonna Wilfa tehosekoitin testivoittaja on ollut loppuunmyyty kaupoista. 

 • Smoothie suoraan mukaan otettavaan 2GO-pulloon
 • Mahtuu pieneen keittiöön
 • 800W teho

Katso lisää Wilfa Blenderistä täältä.

 

Paras edullinen blenderi: OBH Nordica tehosekoitin Master Blender

Tämä OBH Nordica tehosekoitin on mainio, mutta edullinen ostos. Blenderin lasikannu on hurjat 1,5 litraa, joten saat tehtyä isonkin annoksen pirtelöä vaikka koko perheelle. Blenderin mukana tulee myös mukaan otettava pienempi kannu, joten tämänkin blenderin avulla voit tehdä mukaan otettava smoothien. Tämä OBH Nordica blender soveltuu mainiosti myös lapsiperheille, sillä kannun materiaalia on BPA-vapaata. Tämä tarkoittaa sitä, että voit turvallisesti tehdä vauvan soseruuat myös tällä blenderillä. Blenderissä on tyylikäs muotoilu ja sen ruostumattoman teräksen värinen ulkomuoto sopii moneen keittiöön. Etenkin jäämurskan tekeminen on tällä tehosekoittimella lasten leikkiä: kuusiosainen terä tekee sen muutamassa sekunnissa. Blenderissä on 600 watin moottori. 

 • Edullinen hinta
 • Iso kannu
 • 600W teho

Katso OBH Nordica Master Blenderin edullinen hinta täältä.

 

Paras blenderi tyylitietoiselle: Smeg tehosekoitin

Smeg kodinkoneet ovat monelle tyyliniekalle tuttuja, sillä niiden ainutlaatuinen, 50-luvulta inspiraation saanut ulkonäkö on todella mieleenpainuva. Smeg tehosekoitin onkin todella näyttävä, mutta se ei ole pelkästään korealla ulkokuorella varustettu. Smeg blender sisältää 4 eri ohjelmaa, ja voit tehdä sillä niin smoothiet aamupalaksi kuin jäämurskat illan cocktaileihin. Tässä Smeg blenderissä on 800 watin moottori ja sen ulkokuori on tehty alumiinista. Smeg blenderissä on 1,5 litran kannu ja tehosekoitinta on saatavilla yhteensä 5 eri räikeässä värissä. Tyyliniekan onkin helppo kasata kaikki keittiökoneensa Smegin valikoimasta sopimaan kaikki harmonisesti toisiinsa. 

 • Tyylikäs ulkonäkö
 • 4 eri ohjelmaa
 • 800W teho

Katso Smeg blenderin lisätietoja ja hinta täältä.

paras edullinen blenderi

Sisältää mainoslinkkejä.