Paras kahvinkeitin – vertailussa parhaat kahvinkeittimet

Paras kahvinkeitin

Kahvinkeitin on suomalaisen kodin sydän. Se on arjen pelastaja, ja siksi haluamme panostaa siihen. Jokaisella meistä on kuitenkin yksilölliset tarpeet, ja ne tulee ottaa huomioon valitessa omaa kahvinkeitintään. Siinä missä yksi haluaa panostaa laatuun, haluaa toinen löytää kahvinkeittimen mahdollisimman isolla vesisäiliöllä. Nykyisin markkinoille on tullut myös uudenlaisia ratkaisuja kuten yhden kupin kahvinkeittimiä tai kahvinkeittimiä termoskannulla. Tämä kahvinkeitin vertailu auttaa sinua löytämään parhaan mallin juuri sinun tarkoituksiisi.

Testin paras kahvinkeitin: Moccamaster kahvinkeitin

Moccamasterin voitto testissä ei ole yllätys, sillä Moccamaster on klassikko kahvinkeitin. Yksi markkinoiden suosituimmista malleista on *Moccamaster KBG962AO. Tässä perinteisessä mallissa on 1,25 litran vesisäiliö ja 10 kuppia kahvia valmistuu niinkin nopeasti kuin 6 minuutissa. Plussaa siis ehdottomasti nopeudesta. Lisäksi kahvinkeitin on todella hiljainen, joten voit keittää aamukahvit rauhassa, vaikka muu perhe nukkuisi vielä. Moccamaster kahvinkeitin on aina käsin valmistettu ja yksilöllisesti testattu. Tässä mallissa on automaattinen tippalukko ja malli on European Coffee Brewing Centren hyväksymä. Kahvi on valmistuessaan sopivan kuumaa ja maukasta. Kahvinkeittimen keittolevy lämmittää veden noin 92-96 asteiseksi. 

 • Laadukas valinta
 • 10 kuppia kahvia 6 minuutissa
 • European Coffee Brewing Centre -hyväksyntä

Katso edullisin hinta tälle Moccamaster kahvinkeittimelle *täältä.

paras-kahvinkeitin

Paras edullinen kahvinkeitin: *Electrolux kahvinkeitin

Electrolux Love Your Day kahvinkeitin EKF3300 vakuuttaa edullisuudellaan, mutta on silti loistovalinta hinta-laatu-suhteeltaan. Tässä Electrolux kahvinkeittimessä on 1,65 litran säiliö, eli voit keittää yhdellä kertaa jopa 12-18 kupillista kahvia. Tämä kahvinkeitin on siten mahtava valinta suurperheelle. Kahvinkeittimessä on automaattinen tippalukko ja automaattinen sammutus noin 40 minuutin jälkeen. Plussaa kahvinkeitin saa siitä, että vaikka pannu olisi täynnä, ei kaatonokka valuta yli, kuten monissa edullisimmissa kahvinkeitinmalleissa saattaa olla. 

 • Edullinen hinta
 • 12-18 kuppia kahvia
 • Sopii suurperheelle ja isoihin kahvihetkiin

Katso lisää tästä kahvinkeittimestä *täältä!

Paras kahvinkeitin pienille määrille: *Wilfa kahvinkeitin CCM-1500S

Wilfa kahvinkeitin CCM-1500S on perinteisen kokoinen kahvinkeitin, mutta sillä voi keittää erinomaiset kahvit myös, jos haluat vain vähän kahvia kerralla. Kahvinkeitin on todella tyylikäs, sillä se on minimalistista skandinaavista muotoilua. Sen tehot ovat 1550W. Kahvinkeitin optimoi kahvin keittolämpötilan noin 92-96 asteeseen. Kahvinkeitin sopii keittämään pienen määränkin kahvia, sillä siinä on manuaalinen tippalukko. Automaattiset tippalukot saattaa monesti tiputtaa, mutta manuaalinen on varmempi. Pienen kahvin keittoa edesauttaa myös Flow Control -toiminto, jolla voit itse määrittää uuttoajan veden määrän mukaan. Tällöin voit itse päättää pysäyttää kahvin valumisen sinulle sopivasti. Mikäli haluatkin keittää ison määrän kahvia, tämä kahvinkeitin sopii siihenkin sillä se valmistaa 8 kuppia kahvia 5 minuutissa.

 • Manuaalinen tippalukko
 • Sopii keittämään pienen määrän kahvia
 • 8 kuppia kahvia 5 minuutissa


Katso Wilfa kahvinkeitin tästä

WILFA Kahvinkeitin CCM-1500S |

Paras yhden kupin kahvinkeitin: *Moccamaster Cup-one kahvinkeitin

Tämä Moccamaster kahvinkeitin on kuin luotu kiireisen sinkun talouteen: saat yhden kupin kahvia 4 minuutissa (eli siis käytännössä aamusuihkusi aikana!). Moccamaster Cup-one kahvikupin tilavuus on 3,3 dl eli kyseessä on kahvinkeitin yhdelle kupille. Kahvinkeittimen mukana tulee 2 kappaletta posliinista valmistettuja mukeja, joihin kahvin voi tehdä. Voit siis nauttia kahvin suoraan niin sanotusta kahvipannusta. Sinkkujen lisäksi tämä yhden kupin kahvinkeitin on oiva valinta kiireisille ihmisille, jotka haluavat keittää aamuisin vain yhden kupin kahvia. Kahvi on taattua Moccamaster-laatua eli se on European Coffee Brewing Centren hyväksymä. Kahvi on valmistuessaan sopivan kuumaa ja maukasta. Plussaa siitä, että kahvinkeitin sammuu itsestään, kun vesisäiliö on tyhjentynyt. 

 • Täydellinen yhden kupin kahvinkeitin
 • Laadukas Moccamaster-suunnittelu
 • Paketissa 2 kpl posliinimukeja

Katso edullinen hinta *täältä.

 

Paras kahvinkeitin termoskannulla: *WMF KitchenMinis Kahvinkeitin Termoksella ja To-Go-Mukilla

Eurooppalaisen WMF:n ruostumattomasta teräksestä valmistetun kahvinkeittimen plussapuolet ovat siro ulkonäkö ja mukana tuleva termoskannu. Tämä termoskannulla varustettu kahvinkeitin keittää kahvin suoraan termokseen, jolloin kahvi pysyy kuumana pitkäänkin. Kahvinkeittimen tilavuus on 0,75 litraa eli saat keitettyä noin 5 kuppia kahvia. Lisäksi kahvinkeittimen mukana tulee To-Go-termosmuki eli voit retkipäivää varten keittää kahvisi suoraan 0,35 litran termosmukiin. Tässä kahvinkeittimessä on myös 24 tunnin ajastintoiminto eli saat ajastettua kahvin tippumisen aamua varten. Voit siten herätä suoraan aamukahvin tuoksuun! 

 • Termoskannu pitää kahvin lämpimänä
 • Ajastintoiminto
 • Mahdollisuus keittää kahvi To-Go-mukiin suoraan

Ps. Katso myös vertailumme muista kahvinkeittimistä termoskannulla tästä.


Katso WMF KitchenMinis kahvinkeitin tästä

KitchenMinis Kahvinkeitin Termoksella ja To-Go-Mukilla |

*Sisältää mainosinkkejä.