Paras kahvinkeitin termoskannulla – Vertailussa parhaat mallit

Paras-kahvinkeitin-termoskannulla

Oletko kyllästynyt juomaan kylmää kahvia? Entä pohjaan palanutta kahvia? Molempiin ongelmiin löytyy vastaus termoskannulla varustetusta kahvinkeittimestä. Nykyisin kahvinkeitin sammuu itsestään tietyn ajan kuluessa ja tämä aiheuttaa sen, että kahvi kylmenee. Mikäli taas kahvinkeitintä pidetään kuumana painamalla se uudestaan päälle, saattaa kahvinkeittimen hohkaus polttaa kahvia pohjasta ja tästä syntyy ns. huoltoaseman kahvi -maku.

Termoskannulla varustetut kahvinkeittimet ovat erinomainen ratkaisu sinulle, joka tykkäät nauttia hyvää kahvia hitaasti päivän mittaan. Laadukas termoskannu varmistaa sen, että kahvi pysyy optimaalisen lämpöisenä. Sinun ei tarvitse erikseen hankkia termoskannua täyttämään keittiön kaappeja, jos ostat kahvinkeittimen, jossa on termoskannu jo valmiiksi mukana. Kahvinkeitin termoskannulla helpottaa myös vieraiden tullessa kylään tai halutessasi nauttia kahvia pihalla: voit kantaa termoskannun mukanasi pihakeinuun tai suoraan vieraille kahvipöytään.

Tämä kahvinkeitin vertailu esittelee parhaat kahvinkeittimet termoskannulla. Luen kahvinkeitin termoskannulla testi alta.

Paras kahvinkeitin termoskannulla ja ajastimella: Braun PurAroma 7 KF 7125

Mikäli aamut ovat vaikeita, ja haluat ajastaa kahvinkeiton jo illalla, suosittelemme valitsemaan kahvinkeittimen, jossa on termoskannu ja ajastin. Braun PurAroma 7 KF 7125 kahvinkeitin termoskannu ajastin -malli on erinomainen valinta, kun haluat herätä aamulla tuoreen kahvin tuoksuun. Tässä kahvinkeittimessä on 24 tunnin ajastin, jota on helppo käyttää kahvinkeittimen LCD-näytöstä. Kahvinkeittimen kapasiteetti on 10 kuppia kahvia, mutta siinä on erilliset asetukset myös pienelle määrälle, eli 1-4 kupille kahvia. Kahvinkeittimen eristetty ThermalCarafe-termospannu pitää kahvin lämpimänä jopa 6 tuntia. Kahvinkeittimessä on Auto-off-toiminto 40 minuutin jälkeen, jolloin kahvi ei pääse palamaan pohjaan.

 • LCD-näyttö
 • 24 h ajastin
 • 10 kuppia kahvia

Katso edullinen hinta tästä.

 

Paras kahvinkeitin termoskannulla merkkiuskolliselle: Moccamaster KBGT741 Thermo

Kahvinkeitinten kuningas, Moccamaster on tuonut oman versionsa termoskannulla varustetusta kahvinkeittimestä. Moccamaster KBGT741 Thermo kahvinkeitin sisältää kahvinkeittimeen sopivan, teräksestä valmistetun termoskannun, joka pitää kahvin lämpimänä pitkään. Termoskannun tilavuus on 1,25 litraa ja kahvinkeitin valmistaa 10 kuppia kahvia 6 minuutissa. Käyttäjien kokemusten perusteella kahvi pysyy lämpimänä jopa 4,5 tunnin ajan! Kahvinkeitin sammuu itsestään, kun kahvi on valmista. Tämä varmistaa sen, että kahvi ei pala pohjaan, vaan kahvin pitää lämpimänä itse termoskannu. Plussaa tämä Moccamaster kahvinkeitin termoskannulla saa 10 vuoden takuusta.

 • Nopea kahvinkeitin: 10 kuppia 6 minuutissa
 • Tyylikäs ulkonäkö
 • 10 vuoden takuu

Katso edullisin hinta tästä.

 

Paras kahvinkeitin termoskannulla pienille määrille kahvia: WMF KitchenMinis Kahvinkeitin termoksella ja To-Go-mukilla

Tämä WMF KitchenMinis on kaunis kuin koru ja tyylikäs valinta keittiöön kuin keittiöön. Kahvinkeittimessä on myös erinomainen hinta-laatusuhde, eikä sinun tarvitse rasittaa lompakkoasi liikaa. Tämä kahvinkeitin termoskannulla on tehty ruostumattomasta teräksestä ja sen termoskannu pitää lämpöä hyvin. Termoskannun tilavuus on 0,75 litraa eli noin 5 kuppia. Tämä kahvinkeitin on siten oiva kahvinkeitin pienille määrille kahvia. Kahvinkeittimen mukana tulee myös To-Go-muki, jolloin tästä tulee myös kahvinkeitin yhdelle kupille. Voit siis valmistaa kahvin suoraan tähän To-Go mukiin ja nauttia sen matkalla kouluun tai töihin. Plussaa tämä kahvinkeitin saa myös ajastintoiminnosta, jolla voit ajastaa kahvin tippumaan heräillessäsi.

 • Kahvinkeitin pienille määrille
 • 5 kuppia kahvia
 • Mahdollisuus keittää kahvi To-Go-mukiin

Katso edullinen hinta tästä.

 

Paras edullinen kahvinkeitin termoskannulla: Philips Cafe Gaia

Philipsin Cafe Gaia on tyylikäs kahvinkeitin termoskannulla. Kahvinkeittimen näyttävä tiimalasimuotoilu tekee siitä klassisen valinnan. Kahvinkeittimen tilavuus on 1,2 litraa, joten pystyt keittämään isonkin määrän kahvia. Kahvinkeittimen termoskannu on valmistettu teräksestä ja siinä on kaksikerrosrakenne, jotta kahvi pysyy oikein lämpimänä. Philips lupaa kahvin pysyvän lämpimänä 2 tuntia. Termoskannussa on älykäs lukitusjärjestelmä, joka estää kahvin jäähtymisen. Lukitus aukeaa helposti yhdellä kädellä. Tyylikäs termoskannu on helppo kantaa kahvipöytään, jolloin kahvia ei tarvitse erikseen lähteä hakemaan vieraille lisää. Kahvinkeittimessä on automaattinen virrankatkaisu, jotta kahvi ei pala pohjaan.

 • Edullinen hinta
 • Kahvi pysyy lämpimänä 2 tuntia
 • Älykäs lukitusjärjestelmä

Katso edullinen hinta tästä.

paras-kahvinkeitin

Sisältää mainoslinkkejä.