Paras espressokeitin – Lue espressokeitin vertailu

paras-espressokeitin

Vaikka suodatinkahvi on meille suomalaisille lähes sydämen asia, maistuu hyvä espresso monelle niin aamuisin kuin illallisenkin päätteeksi. Espressoa ei tarvitse lähteä hakemaan kahvilasta, sillä hyvä espressokeitin valmistaa kotona sinulle yhtä herkullista espressoa kuin italialaisessa kulmakahvilassa tehtäisiin. Espressoa voi keittää joko espresson keittoa varten tehdyllä kahvinkeittimellä tai mutteripannulla.

Etenkin espressokoneissa on suuria hinta- ja laatueroja. Suunnitellessasi espressokeittimen hankkimista tulisi sinun ensin miettiä haluatko juoda pelkästään espressoa, vai haluatko laitteen, jolla voit tehdä myös erikoiskahveja kuten cafe lattea tai cappucinoa. Espresson keittämiseen suosittelemme niin kutsuttua manuaalista espressokeitintä, kun taas erikoisemmat kahvit valmistuvat helpoiten espressokoneella. Lisäksi on hyvä ottaa huomioon, että monta toiminta sisältävä espressokone voi olla todella iso ja viedä tilaa keittiössä. Tässä artikkelissa esittelemme suosituimmat manuaaliset espressokeittimet helpottamaan valintaasi.

Lue alta espressokeitin vertailu ja löydä paras espressokeitin kotikäyttöön.

Paras espressokeitin laatutietoiselle: DeLonghi Espressokeitin Dedica

DeLonghi tunnetaan kahvikoneiden valmistajana ja moni espressokeitin testivoittaja on sen tuottama. Kompakti DeLonghi Espressokeitin Dedica on laadukas valinta jokaiselle, joka rakastaa espressoja. Espressokeittimen materiaalit ovat korkealuokkaista ruostumatonta terästä. Espressokeitin on myös toiminnaltaan laadukas, ja sillä valmistuva espresso on kuin ammattilaisen valmistamaa. Tämä DeLonghi espressokeitin sopii kooltaan pieneenkin keittiöön, sillä se on vain 15 cm leveä. Tässä espressokeittimessä on myös maitovaahdotin, eli voit tehdä vaikka cafe lattea espressostasi. Espressokeittimen kuppijalusta on säädettävissä kahteen eri tasoon, jolloin korkeatkin kupit mahtuvat espressokeittimeen. Tässä DeLonghi espressokeittimessä on Thermoblock-järjestelmä, joka lämmittää espressokeittimen hetkessä juuri täydelliseen lämpötilaan ja halutessasi voit valita veden lämpötilan myös itse kolmesta eri vaihtoehdosta. Plussaa tämä DeLonghi espressokeitin saa siitä, että halutessaan siinä voi käyttää espressojauheen sijasta Easy Serving Espresso Pods -kahvikapseleita.

 • Valmistettu ruostumattomattomasta teräksestä
 • Mahtuu pieneen keittiöön
 • Toimii myös espresso-kahvikapseleilla

Katso edullisin hinta tästä.

paras-espressokeitin

Paras edullinen espressokeitin: Severin Espressokone 800W

Severin on yksi suurimpia kodinkoneiden valmistajia Euroopassa ja siltä löytyy luonnollisesti myös espressokeitin. Severinin espressokeitin on perinteinen malli, eli espressokahvan sihtiin täytetään kahvia, kiinnitetään keittimeen ja painetaan napista päälle. Vaikka tämä espressokeitin on halpa, syntyy sillä laadukasta espressoa ja keitin on helppokäyttöinen. Tällä espressokeittimellä pystyt tekemään neljä kupillista espresso kerrallaan. Plussaa tämä edullinen espressokeitin saa maitovaahdottimesta, jolla voit itse vaahdottaa maidon esimerkiksi cappucinoa varten. Espressokeitin ja höyrysuutin on helppo puhdistaa irrotettavien osien ansiosta. Ainoan miinuksen tämä edullinen espressokone saa hieman muovisesta ulkonäöstä, mutta tällä hinnalla se on ymmärrettävää.

 • Edullinen hinta
 • 4 kupillista espressoa kerrallaan
 • Helppo puhdistaa

Katso Severin espressokettimen edullinen hinta tästä.

 

Paras espressokeitin kiireiselle: Krups Espressokeitin Calvi

Saksalaisen Krups-valmistajan tyylikäs espressokeitin on oiva valinta espresson rakastajille, jotka haluavat espresson eteensä nopeasti. Krups Espressokeitin Calvi sisältää tehokkaan lämmitysjärjestelmän, jonka avulla espressokeitin on käyttövalmis noin 40 sekunnissa. Espressokeittimen lämpölohkoteknologia takaa sen, että espresson lämpötila on aina ihanteellinen, riippumatta siitä kuinka monta kupillista keität. Tässä espressokeittimessä on 15 baarin pumppu, jolla espressokeitin saa keitettyä täydellisen maun ja creman espressoosi. Myös tässä espressokeittimessä on hyörysuutin eli voit valmistaa kuumaa maitovaahtoa, jos haluat tehdä itsellesi espresson sijaan cappucinon.

 • Käyttövalmis 40 sekunnissa
 • Edistyksellinen lämpölohkoteknolgia
 • Tehokas pumppu

Katso Krups espressokeittimen hinta tästä.

 

Paras espressokeitin tyyliuskolliselle: SMEG Espressokeitin ECF01WHEU 

Mikäli keittiösi on kuin Smegin kuvastosta, haluat varmasti jatkaa sarjan täydentämistä myös espressokeittimellä. Tämä Smeg espressokeitin on yhtä upea kuin muutkin Smegin kodinkoneet: siinä on tuttu 50-lukumainen tyyli ja kiiltävä pinta. Smeg espressokeitintä löytyy useassa eri värissä. Smeg espressokeitin sisältää muutamia ylellisiä toimintoja, kuten espressokuppien lämmitystoiminnon. Lämmitystoiminnon ansiosta voit lämmittää espressokupit, ja nauttia espresson täydellisen kuumana kuten kahvilassa. Elämys on taattu! Plussaa tämä espressokeitin saa myös sen puhdistusindikaattorista, joka kertoo, koska espressokeitin täytyy puhdistaa.

 • Tyylitietoisen valinta
 • Mahdollisuus lämmittää espressokupit
 • Puhdistusindikaattori 

Katso Smeg espressokeittimen hinta tästä.

paras-espressokeitin

Sisältää mainoslinkkejä.