Paras vedenkeitin – lue vedenkeitin vertailu

Vedenkeitin on monen keittiön vakiovaruste. Toisin kuin muissa kodinkoneissa, vedenkeitin ostetaan monesti ulkonäkö ja koko edellä, sillä toimintoja vedenkeittimessä on kaikissa lähes sama: kuumentaa vettä mahdollisimman nopeasti. Jotkut kuluttajat kuitenkin kaipaavat vedenkeittimeltä jotakin tiettyä ominaisuutta. Tällöin kriteerit vedenkeittimelle voivat olla hieman tiukemmat. Markkinoilla on valtava määrä erilaisia vedenkeittimiä eri koossa ja tilavuuksissa.

Tässä artikkelissa esittelemme suosituimmat vedenkeittimet. Jatka lukemista ja löydä hyvä vedenkeitin.

Paras vedenkeitin tyylitietoiselle: Smeg vedenkeitin

Ei tule varmasti kenellekään Smeg-fanille yllätyksenä, että Smeg vedenkeitin nousi vertailun kauneimmaksi ja tyylikkäimmäksi vedenkeittimeksi. Smeg vedenkeitin on saatavilla 10 upeassa eri värissä. Lisäksi Smeg vedenkeitin on saatavilla Dolce & Gabbanan kanssa tehdyssä Limited Edition -kuosissa. Smeg vedenkeitin on 1,7 litraa tilavuudeltaan ja sen teho on 2400W. Vesi kuumenee nopeasti 100 asteeseen, jonka jälkeen vedenkeitin sammuu automaattisesti. Smeg vedenkeitin on korkeudeltaan 24,8 cm ja painaa 1,65 kg. Laite on tehty ruostumattomasta teräksestä, joka on hygieenin valinta vedenkeittimelle.

 • 10 upeaa väriä + D&G Limited Edition
 • Tehokas
 • Tilavuus 1,7 litraa

Katso Smeg vedenkeittimet ihanissa väreissä täältä.

Paras vedenkeitin säädettävä lämpötila: Wilfa Vedenkeitin Säädettävällä Lämpötilalla

Wilfa vedenkeitin on erinomainen valinta sinulle, joka haluat säätää itse vedenkeittimen lämpötilaa. Wilfa vedenkeitin sisältää mahdollisuuden valita lämpötilaksi 70, 80, 90 tai 100 astetta. Säädettävä lämpötila helpottaa vedenkeittoa esimerkiksi vihreää teetä varten, jossa veden lämpötilan tulee olla 75-85 astetta. Wilfa vedenkeitin pitää keitetyn veden lisäksi lämpimänä jopa 2 tuntia lämpimänäpitotoiminnon ansiosta. Vedenkeittimessä on lisäksi LED-näyttö. Vedenkeitin lämpenee nopeasti, sillä sen teho on 2200W. Wilfa vedekeitin on tilavuudeltaan 1,7 litraa. Plussaa tämä vedenkeitin saa myös siitä, että sillä on Wilfan oma 5 vuoden takuu.

 • Vedenkeitin säädettävällä lämpötilalla: valitse 70-100 astetta
 • 5 vuoden takuu
 • Tilavuus 1,7 litraa

Katso lisää Wilfa vedenkeittimestä tästä.

Paras vedenkeitin lapsiperheeseen: Muumi vedenkeitin

Muumimamma vedenkeitin on hauska valinta lapsiperheiden ja muumifanien keittiöön. Muumi vedenkeitin on ihastuttavan vanhanaikaisen muotoinen ja sen punavalkoiset raidat täydentävät muumimamma-lookia. Vedenkeittimen kannuosa on keraaminen, ja se muistuttaa muotoilultaan teekannua. Muumimamma vedenkeitin on turvallinen valinta, sillä se sammuu välittömästi veden saavutettua kiehumispisteen. Muumimamma vedenkeitin on tilavuudeltaan 1 litran ja sen teho on 1650W. Huomioithan, että keraaminen kannuosa kuumenee herkästi, joten pidä kiinni ainoastaan kahvasta! Tuotteen korkeus on 19 cm, joten se mahtuu pieneenkin keittiöön.

 • Muumifanien ykkösvalinta
 • Teekannumainen muotoilu
 • Tilavuus 1 litra
Katso Muumi vedenkeitin hinta tästä.

Paras vedenkeitin kahvin tai teen valmistukseen: OBH Nordica vedenkeitin Seattle Pour Over

Tämä OBH Nordica vedenkeitin on suunniteltu nimenomaan käsinsuodatus eli pour over -kahvin tai teen valmistamiseen. Vedenkeittimessä on pitkä, linjakas kaadinnokka, joka helpottaa veden annostelua kahvi- tai teekarahviin. Tällainen kapea kärkinen vedenkeitin on tärkeää pour over -menetelmässä, jotta vesi voidaan kaataa mahdollisimman hitaasti ja tarkasti. Tämä Pour Over vedenkeitin on tilavuudeltaan 0,6 litraa, joten se sopii myös niille, jotka haluavat pienen vedenkeittimen.

 • Täydellinen valinta Pour Over kahvinkeittoon
 • Kapea kaadinnokka
 • Tilavuus 0,6 litraa

Katso lisätietoja ja hinta tästä.

Paras edullinen vedenkeitin: Gallet Lasinen vedenkeitin GALBOU742

Edulliset vedenkeittimet ovat monesti muovisia, ja sen vuoksi halvan näköisiä. Tämä Gallet lasinen vedenkeitin on kuitenkin niin edullinen kuin hienon näköinen. Tämä edullinen vedenkeitin on kannuosaltaan lasia ja muutoin ruostumatonta terästä. Tämä lasinen vedenkeitin sopii isollekin perheelle, sillä sen tilavuus on 1,7 litraa ja tehoa siinä on 2200W. Korkeudeltaan vedenkeitin on 25 cm ja se painaa vain 1,1 kg. Lasiseen kannuosaan on merkitty veden tasot, jolloin oikean määrän mittaaminen on helppoa.

 • Edullinen hinta
 • Lasinen vedenkeitin
 • Tilavuus 1,7 litraa

Katso tämän vedenkeittimen edullinen hinta tästä.

Sisältää mainoslinkkejä.