Paras leivänpaahdin – Lue leivänpaahdin vertailu

leivänpaahdin vertailu

Leivänpaahdin koristaa lähes jokaista suomalaista kotia. Leivänpaahtimen tehtävänä on sekä tehdä meille täydellisen rapea paahtoleipä että sulattaa esimerkiksi pakkasesta otettu ruispuikula ihanan lämpimäksi. Jotkut eivät syö mitään leipää ilman, että se olisi ensin paahdettu leivänpaahtimessa, ja me ymmärrämme tämän. Ei ole mitään ihanampaa kuin vasta paahdetulle paahtoleivälle sulava voinokare. Leivänpaahdinta voi käyttää yllättäviinkin tarkoituksiin: ruokavaikuttaja Hanna Gullichsen suositteli pannukakun lämmittämistä leivänpaahtimella. Kannattaa kokeilla, voimme taata, että toimii!

Leivänpaahtimia on markkinoilla monenlaisia, ja yksinelävällä on erilaiset kriteerit leivänpaahtimelle kuin suurperheessä. Tässä leivänpaahdin vertailussa esittelemme parhaat mallit kustakin ryhmästä. Jatka siis lukemista ja löydä hyvä leivänpaahdin juuri sinulle!

Paras pieni leivänpaahdin: Russell Hobbs leivänpaahdin Compact Home Toaster

Tämä pieni leivänpaahdin on erinomainen valinta yksinelävälle, sillä se on suunniteltu nimenomaan yhden paahtoleivän paahtamiseen. Pieni leivänpaahdin ei vie liikaa tilaa keittiössä, mutta on silti tehokkuudeltaan erinomainen. Tämä pieni urhea leivänpaahdin on lisäksi varustettu käyttöä helpottavilla toiminnoilla. Leivänpaahtimen digitaalinen näyttö näyttää jäljellä olevan paahtoajan, joka on suuri etu moniin muihin leivänpaahtimiin verrattuna. Lisäksi leivänpaahtimessa on Lift&Look -toiminto, jolla voit tarkistaa paahdon tilanteen keskeyttämättä paahtoaikaa. Tämä Russell Hobbs leivänpaahdin on sisältää myös peruutus-, sulatus- ja uudelleenlämmitystoiminnot.

 • Pieni, yhden hengen leivänpaahdin
 • Digitaalinen näyttö
 • Lift&Look-toiminto helpottaa käyttöä

Katso ja osta Russell Hobbs leivänpaahdin tästä.

Paras leivänpaahdin neljälle leivälle: Dualit leivänpaahdin NewGen

Leivänpaahdin 4 leivälle on suurperheen unelma. On sanomattakin selvää, että neljän leivän leivänpaahdin helpottaa arjen kiireen keskellä. Dualit NewGen on testivoittaja leivänpaahdin, joka on tarkoitettu 4 leivälle. Siinä on useita erityisiä ominaisuuksia, joista yksi parhaimpia on, että voit paahtaa vain yhden tai vaikka kolme leipää ja kontrolloida jokaista paahtoaukkoa erikseen. Bagelia tai sämpylää paistaessasi voit valita, että toinen puoli sämpylästä paahtuu ja toinen vain lämpenee. Lisäksi tässä neljän leivän leivänpaahtimessa on High Lift -toiminto, jonka avulla saat nostettua pienetkin leivät polttamatta sormiasi. Dualit NewGen leivänpaahtimen ainoa huono puoli on sen hinta, mutta tuote on sen arvoinen.

 • Testivoittaja
 • Leivänpaahdin 4 leivälle
 • Paahtoaukkojen erillinen kontrollointi ja sämpylänpaisto-ominaisuus

Katso Dualit leivänpaahdin 4 leivälle tästä.

Paras edullinen leivänpaahdin: Wilfa leivänpaahdin TO-1B

Tämä Wilfa leivänpaahdin on edullinen, mutta tehokas valinta. Wilfa leivänpaahdin on perinteinen malli, eli siinä voi paistaa 2 siivua paahtoleipää kerrallaan. Plussaa Wilfa leivänpaahdin saa siitä, että siinä on jopa 7 eri asteikkoa paahtamiselle. Tämä Wilfa leivänpaahdin on saatavilla kiiltävänä mustana, teräksen värisenä ja valkoisena. Vaikka Wilfa leivänpaahdin on edullinen, se näyttää hyvältä. Raadin makuun oli etenkin kiiltomusta versio, joka näyttää paljon hintaansa kalliimmalta. Leivänpaahdin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Leivänpaahtimessa on alla murutarjotin, joka helpottaa leivänpaahtimen putsaamista.

 • Edullinen hinta
 • Saatavana 3 eri värissä
 • 7 eri asteikkoa paahtamiselle

Katso edullisin hinta Wilfa leivänpaahtimelle tästä.

Paras leivänpaahdin tyylitietoiselle: Smeg leivänpaahdin

Smeg on tunnettu upeista kodinkoneistaan, eikä retro leivänpaahdin ole niistä poikkeus. Ei ole väliä oliko haaveissasi punainen leivänpaahdin tai valkoinen leivänpaahdin, Smegillä on siihen ratkaisu. Värikategoria on laaja, ja perusvärejä on saatavilla yli 10 eri värissä. Lisäksi Smeg leivänpaahdin on saatavilla myös Limited Edition -kuosissa, Dolce & Gabbana -kuosilla. Smeg leivänpaahdin on helppo yhdistää muihin kotonasi oleviin Smeg keittiölaitteisiin. Smegillä on valikoimassaan niin leivänpaahdin kahdelle leivälle kuin leivänpaahdin neljälle leivälle. Smeg leivänpaahtimessa on poikkeuksellisen leveät paahtoaukot, jonne mahtuu myös muhkeat sämpylät.

 • Tyylikäs retro leivänpaahdin
 • Useita eri värejä valittavana
 • Leveät paahtoaukot sämpylöille

Katso eriväriset Smeg leivänpaahtimet tästä.

Sisältää mainoslinkkejä.