Robotti-imuri vertailu – Löydä paras robotti-imuri

paras-robotti-imuri

Haaveiletko puhtaasta kodista ilman, että sinun tarvitsisi itse imuroida? Tuleeko puolison kanssa helposti kränää imurointivuorosta? Entä jos ulkoistaisittekin imuroinnin robotille? Robotti-imuri on erinomainen sijoitus, sillä se käytännössä siivoaa kodin puolestasi.

Robotti-imureita on markkinoilla useita erilaisia: yksinkertaisimmat ja edullisimmat mallit vaativat hieman enemmän ohjausta, kun taas kalleimmat mallit jopa moppaavat lattiat puolestasi imuroinnin jälkeen. Yksikään robotti-imuri ei korvaa täysin ihmisen tekemää siivousta, mutta hyvä robotti-imuri helpottaa arkea huomattavasti.

Lue alta robotti-imuri testi ja löydä paras robotti-imuri.

Paras älykäs robotti-imuri: iRobot Roomba 980

iRobot Roomba 980 on robotti-imuri testivoittaja ja todellinen älykkö. iRobot on yhdistettävissä kotisi wifi-verkkoon ja robotti-imuriin voit yhdistää myös älypuhelimeesi ladattavan iRobot Home -sovelluksen, jolloin voit käynnistää robotti-imurin vaikka ulkomaan matkalta käsin. Lisäksi iRobot toimii myös ääniohjauksella eli se tukee Google Assistant ja Amazon Alexa -ääniohjaustoimintoja. Se myös keskeyttää imuroinnin, jos puhelimesi soi. Näiden uskomattomien älyominaisuuksien lisäksi iRobot on myös erinomainen imuri. Siinä on kaksi suurta pyörivää harjaa, sekä sivuharja, joka puhdistaa pienetkin nurkat ja seinien lattialistat. iRobot mahtuu myös huonekalujen alle, ja se tunnistaakin lattiapinnat niiden alla. iRobotin akku on huikea, ja se pystyy siivoamaan jopa 120 minuuttia yhdellä latauskerralla. Robotti-imuri testin perusteella iRobot ylittää kynnykset muita robotti-imureita vaivattomammin. Plussaa iRobot saa myös siitä, että se puhdistaa matot erinomaisen hyvin erillisellä mattotoiminnolla. iRobot kokemusten perusteella tämä robotti-imuri todellakin helpottaa käyttäjiensä elämää. 

 • Testivoittaja
 • Älytoimintoja
 • 120 minuuttia siivousta täydellä latauksella

Katso hinta iRobot Roomba 980:lle täältä!

irobot-roomba

Paras edullinen robotti-imuri alle 150 euroa: Severin Chill Robotti-imuri

Severin Chill robotti-imuri on edullinen, hyvä robotti-imuri, jossa hinta-laatusuhde kohtaavat. Tämä edullinen robotti-imuri tunnistaa huonekalujen jalat samoin kuin portaat ja matot. Parhaiten Severin robotti-imuri toimii kovilla lattiapinnoilla, joilla imurointijälki onkin erittäin kiitettävää. Se pystyy puhdistamaan lyhytnukkaiset matot, mutta korkeanukkaiset matot tämä robotti-imuri kiertää. Severin robotti-imuri pääsee myös huonekalujen alle, sillä se on vain 7 cm korkea. Käyttäjien kokemusten mukaan Severin robotti-imuri helpottaa elämää, vaikka se välillä jääkin esimerkiksi ruokapöydän tuolien jalkaviidakkoon eksyksiin. Mikäli haluat säästää lompakkoasi robotti-imurikaupoilla, on Severin robotti-imuri hyvä vaihtoehto. 

 • Edullinen hinta
 • Mahtuu huonekalujen alle
 • Toimii parhaiten lattiapinnoilla

Katso lisää Severin robotti-imurista täältä.

 

Paras robotti-imuri isoon kotiin: Electrolux i8 Robotti-imuri

Electroluxin i8 robotti-imuria on kutsuttu ruotsalaiseksi vuorikiipeilijäksi, eikä suotta. Tämä robotti-imuri ylittää itsenäisesti jopa 2,2 cm korkeat kynnykset ja puhdistaa 2,4 cm korkeat matot. Kiipeilytaidon lisäksi Electrolux i8 on muutoinkin erinomainen hankinta. Tämä Electrolux robotti-imuri sisältää kameran ja skannerin, jolla se muodostaa itselleen parhaan reitin ja suunnitelman imuroimiseen. Sisään istutetun 3D-skannausjärjestelmän ansiosta Eelctrolux robotti-imuri osaa itse välttää liian ahtaita paikkoja tai liian matalia sängynalustoja. Tässä robotti-imurissa on itseään optimoiva moottori, joten pyörimisnopeus ja puhdistustulos on aina suhteutettu siivottavaan tilaan. Moottori myös suojaa itseään pysähtyen välittömästi, jos robotti-imuri jää jumiin. Electrolux robotti-imuri sopii isoihinkin asuntoihin, sillä siinä on tavallista isompi pölysäiliö, jota ei ole tarpeen tyhjentää jokaisen imurointikerran jälkeen. Myös tähän robotti-imuriin on saatavilla älypuhelinsovellus, jolla pystyt käynnistämään siivouksen myös etänä. 

 • 3D-skannausjärjestelmä
 • Puhdistaa myös korkeanukkaiset matot
 • Toimii myös älypuhelinohjauksella

Katso lisää Electrolux robotti-imurista täältä.

 

Paras robotti-imuri nopeaan siivoukseen: Neato Botvac D7

Neato Botvac D7 on muotoilultaan täysin uniikki robotti-imuri. Neato robotti-imuri on malliltaan D:n muotoinen, joka mahdollistaa sen, että se pääsee syvemmällä kulmiin ja lähemmäksi seinää kuin pyöreän malliset robotti-imurit. Neato robotti-imurin LaserSmart-teknologia mahdollistaa sen, että robotti-imuri pystyy navigoimaan ja suunnittelemaan imuroinnin älykkäästi. Muotoilu ja teknologia yhdessä mahdollistavat sen, että Neato robotti-imuri pystyy imuroimaan jopa 4 kertaa nopeammin kuin perinteiset pyöreät robotti-imurit. Neato-älypuhelinsovelluksen ja Wifi-yhteyden avulla pystyt käynnistämään siivouksen, mutta myös määrittelemään ns. no-go-alueet eli alueet, joihin Neato robotti-imuri ei saa mennä imuroimaan. Tämä helpottaa imurointia, jos esimerkiksi lemmikkieläin on yhdessä huoneessa kotona. Lisäksi Neato robotti-imuri saa plussaa myös siitä, että se toimii yhteen Apple Watchin, Amazon Echon ja Google Homen kanssa. Käyttäjät ovat jakaneet paljon Neato robotti-imuri kokemuksia, ja niiden perusteella Neato robotti-imuri on loistava robotti-imuri, joka ei jää jumiin ja pystyy imuroimaan myös paksut matot. 

 • Uniikki muotoilu
 • Mahdollisuus määritellä no-go-alueet
 • Toimii yhteen myös Applen laitteiden kanssa

Katso Neato robotti-imurin hinta jo tänään täältä.

Sisältää mainoslinkkejä.