Paras varsi-imuri – Suuri varsi-imuri vertailu

Varsi-imuri tai johdoton imuri on moderni tapa siivota. Voit unohtaa liian lyhyet johdot, jotka sotkeutuvat tuolien jalkoihin ja eivät aivan ylety seuraavaan huoneeseen. Varsi-imuri on tehokas tapa siivota niin pieni kuin isokin asunto. Varsi imuri on mullistanut monen siivoamista inhoavankin siivouspäivät: varsi-imurilla imuroiminen on suorastaan nautinnollista. Nykyisin markkinoilla on monenlaisia johdottomia imureita, joista monet ovat tarpeeksi tehokkaita myös ison asunnon siivoamiseen. Mutta mikä varsi-imuri kannattaa hankkia? Mikä on paras varsi-imuri? Katso alta varsi imuri testi, ja valitse itsellesi paras vaihtoehto!

Paras klassikko varsi-imuri: Dyson V 11 Absolute

Varsi-imureiden klassikko on Dyson varsi-imuri, siitä ei varmasti ole kenelläkään epäilystäkään. Dysonin tehokas Dyson V 11 Absolute on todella tehokas johdoton imuri. Sen tehokyky vastaa johdollista imuria, mutta johdoton malli tekee tästä varsi-imurista kätevämmän käyttää. Tässä mallissa on tehokas akku, joka kestää jopa 60 minuuttia. Tämä Dyson imuri sisältää älykkään järjestelmän, joka tarkkailee laitteen suorituskykyä raportoiden siitä reaaliajassa LCD-näytölle. Akun loppuminen ei siis pääse yllättämään missään tilanteessa. Dyson varsi-imurin mukana tulee useita eri suulakepäitä, jolloin pystyt valitsemaan parhaiten lattiamateriaalisi sopivimman. Tämän varsi-imurin tyhjentäminen on todella helppoa älykkään Point and Shoot -toiminnon ansiosta: sinun ei tarvitse koskea lainkaan likaan vaan voit ohjata imuroidut pölyt ja roskat toiminnolla roskakoriin. Dyson varsi-imurin ainoa heikko puoli on sen hinta, mutta tämä klassikko todellakin maksaa itsensä takaisin vuosien saatossa. 

 • Akku kestää 60 minuuttia imurointia
 • LCD-näyttö
 • Helppo tyhjennys

Katso Dyson V11 Absolute varsi-imurin hinta täältä.

 

Paras varsi-imuri isoon asuntoon: Miele Triflex HX1

Miele imuri on monelle tuttu kotoa, ja nyt Miele on tuonut markkinoille myös varsi-imurin. Miele Triflex johdoton imuri on todella kevyt, ja siinä on erityisleveä 28 cm:n suulake. Tällöin suulake kattaa suuremman pinta-alan ja imurointiin kuluu vähemmän aikaa. Huikean tästä Miele varsi-imurista tekee kuitenkin sen akunkestokyky: sen akku kestää 60 minuuttia ja erikseen myytävällä lisäakulla saat toiset 60 minuuttia. Tällöin sinulla on yhteensä käytössä jopa 120 minuuttia imurointiaikaa siivouspäivän aikana. Tämä varsi-imuri on myös todella pitkä ja taipuisa, eli yltät sillä vaivattomasti katon nurkkaan ja matalien sänkyjen alle. Varsi-imurista on irrotettavissa myös rikkaimuri osio esimerkiksi auton siivoukseen. 

 • Erityisleveä suulake
 • Lisäakulla jopa 120 minuuttia imurointia
 • Pitkä ja tapuisa varsi

Katso Miele Triflex varsi-imurin hinta täältä.

 

Paras edullinen varsi-imuri alle 150 euroa: Electrolux varsi-imuri EERC70EB

Ruotsalainen Electrolux on tuonut markkinoille erittäin hyvän, mutta edullisen varsi-imurin. Tämä Electrolux johdoton imuri sopii parhaiten pienten asuntojen imuroimiseen, sillä sen akku kestää vain 21 minuuttia. Se on kuitenkin todella tehokas, sillä suulakkeen liikkuvuus on 180 astetta. Plussaa on myös varsi imurin 2-1-ominaisuus: Electrolux varsi-imuri toimii niin varsi-imurina kuin käsikäyttöisenä käsi-imurilla, jolla on helppoa puhdistaa murut keittiönpöydältä tai huonekalut pölystä. Electrolux varsi-imuri on paras varsi-imuri pieneen kotiin edulliseen hintaan! 

 • Edullinen hinta
 • Akku kestää 21 minuuttia imurointia
 • Käsi-imuri-ominaisuus

Katso Electrolux varsi-imurin hinta täältä.

Paras varsi-imuri allergikolle: Electrolux Pure F9 Allergy 

Tämä Electrolux varsi-imuri on erinomainen valinta allergikoille ja astmaatikoille. Varsi-imurin mukana on erikseen allergiakotiin sopiva suutin, jonka suodatin imuroi hienon pölyn, koiran ja kissan karvat sekä muut allergian aiheuttajat kotoa tehokkaasti. Samalla tämä pestävä suodatin puhdistaa huoneilmaa. Electroluxin ilmoituksen mukaan imuri suodattaa jopa 98,6 % kaikista mikrohiukkasista. Electrolux varsi-imuri sopii luonnollisesti myös muillekin kuin allergikoille: siinä on erinomainen imuteho ja säädettävä, ergonominen muotoilu eli sopiva korkeus kullekin imuroijalle. Runko liukuu pitkäksikin, ja pääset sillä helposti korkeankin katon rajaan. Tämä Electrolux varsi-imuri sopii moneen kotiin, ja se puhdistaa yhdellä latauksella jopa 80m2

 • Allergiakotiin sopiva suutin
 • Pitkä varsi
 • Akku kestää jopa 80m2 imurointia

Katso Electrolux Pure F9 Allergy varsi-imurin edullisin hinta alta.

paras-varsi-imuri