Paras silitysrauta – Lue silitysrauta vertailu

Silitysrauta on monelle korvaamaton tuote, sillä niin kauluspaidat, mekot kuin liinavaatteetkin saattavat kaivata silitystä viikoittain, tai jopa päivittäin. Huonolla silitysraudalla on ikävä silittää ja vanha silitysrauta saattaa aiheuttaa kankaalle enemmän haittaa kuin hyötyä. Silitysrautoja on niin päivittäistavarakaupat kuin verkkokaupat täynnä, ja joskus oikean, itselle sopivan mallin löytäminen voi olla hankalaa. Mutta ei huolta, sillä tässä artikkelissa esittelemme markkinoiden parhaat mallit.

Lue siis alta silitysrauta testi ja löydä itsellesi hyvä silitysrauta.

 

Paras höyrysilitysrauta: Philips Azur Advanced

Philips Azur Advanced on edellistä versiotaan 20 % tehokkaampi ja sen huomaa käytössä. Philips silitysraudan jatkuva höyryntuotto on huikeat 45 grammaa minuutissa, ja lisäksi siinä on 210 gramman lisähöyrymahdollisuus. Tehoja silitysraudassa on 2400 W ja siinä on tavalliseksi höyrysilitysraudaksi isohko, 3 desilitran vesisäiliö. Philips Azur Advanced silitysrauta sisältää OptimalTemp-teknologian, joka tunnistaa silitettävän materiaalin ja säätää lämpötilan optimaaliseksi. Plussaa Philips silitysrauta saa myös siitä, että se käy kaikille kankaille silkistä ja kashmirista denimiin. Käyttäjiltä Philips Azur Advanced silitysraudalle on tullut kehuja myös sen tyylikkäästä, mustasta ulkonäöstään. Tätä silitysrautaa kehtaa pitää esillä! Katso edullisin hinta Philips silitysraudalle täältä.

 • Todella tehokas höyryntuotto
 • Käy kaikille kankaille
 • Tyylikäs ulkonäkö

Paras edullinen silitysrauta: Tefal silitysrauta Virtuo

Tefal silitysrauta on monelle tuttu merkki jo vuosikymmenien takaa. Tefal tunnetaan laadukkaana, mutta kukkaroystävällisenä silitysrautavalmistajana. Tefal silitysrauta onkin hyvä silitysrauta valinta. Tefal Virtuo silitysrauta on tehokas silittäjä, jossa on Tefalille ominainen tarttumaton pohja. Tefal silitysrauta lämpenee nopeasti, ja siinä on 1800 W teho. Tefal silitysrauta tuottaa tasaisesti höyryä 24 grammaa minuutissa, jolloin vaatteet siliävät nopeasti. Mikäli kangas on todella ryppyinen, on silitysraudassa lisäksi lisähöyrymahdollisuus, jolla höyryntuotto on 80 grammaa lisää. Silitysrautaa on helppo käyttää, ja siinä ei ole turhia ominaisuuksia. Tämä edullinen silitysrauta sopii siten esimerkiksi vanhemmille ihmisille. Katso edullisin hinta Tefal silitysraudalle täältä.

 • Edullinen ostos
 • Helppokäyttöinen
 • Tehokas

Paras höyrysilityskeskus: Philips höyrysilityskeskus PerfectCare

Höyrysilityskeskus sopii sinulle, joka olet tehosilittäjä tai silität suurperheen vaatteet. Höyrysilityskeskuksessa höyry kehittyy telineenä toimivassa silityskeskuksessa. Philips höyrysilityskeskuksessa on 1,3 litran vesisäiliö, joka tarkoittaa sitä, että silitysrauta tuottaa tarvittaessa jopa tunnin jatkuvaa höyryä. Philips höyrysilityskeskusta voit käyttää myös pystysuunnassa, eli saat silitettyä sillä esimerkiksi verhokankaatkin. Philips höyrysilityskeskuksen kanssa voit myös olla varma siitä, että silityslämpötila on aina oikea: laitteen OptimalTemp-teknologia säätää lämmön silitettävän kankaan materiaalin mukaan itsestään. Tässä Philips höyrysilityskeskuksessa on huikea teho 2400 W:n teho, ja höyryntuotanto on 110 grammaa minuutissa. Plussaa tämä Philips höyrysilityskeskus saa myös siitä, että se muistuttaa käyttäjäänsä, kun on tullut aika kalkinpuhdistukselle. Laitteen ainoa minuspuoli on sen koko, sillä se on luonnollisesti tavallista silitysrautaa isompi suuren vesisäiliönsä takia. Katso edullisin hinta Philips höyrysilityskeskukselle täältä.

 • Tehosilittäjän unelma
 • Automaattinen lämpötilan valinta
 • Kalkinpuhdistusmuistutus

Paras johdoton silitysrauta: Tefal Freemove Air

Langaton silitysrauta on todellakin 2020-lukua. Jokainen on varmasti silittäessään joskus huomannut, että silitysraudan johto on tiellä. Tähän on nyt löytynyt ratkaisu eli johdoton silitysrauta. Tefal Freemove Air silitysrauta toimii nimensä mukaisesti: Silitysrauta on langaton, ja lataaminen tapahtuu ns. telakassa eli latausalustassa. Silitysrauta toimii langattomasti akulla aina 25 sekuntia, jonka jälkeen sitä tulee ladata latausasemassa 11 sekunnin ajan. Johdoton silitysrauta päästää molemmissa kohdissa merkkiäänen. Tefal johdoton silitysraudan teho on 2400 W ja se tuottaa höyryä 25 grammaa minuutissa. Plussaa tämä johdoton silitysrauta on saanut myös keveydestään. Suosittelemme kokeilemaan johdotonta silitysrautaa, jos olet kyllästynyt siihen, että silitysraudan johto on aina tiellä. Katso edullisin hinta johdottomalle silitysraudalle täältä.

 • Johdoton silitysrauta
 • Kevyt

Sisältää mainoslinkkejä.