Paras pyykinpesukone – Suuri pyykinpesukone vertailu

Onko harkinnassa uusi pyykinpesukone kotiin tai mökille? Vai onko vanha pyykinpesukone hajonnut ja tarvitset kiireisesti uuden? Pyykinpesukoneita on markkinoilla uskomattoman laaja määrä ja tavallinen kuluttaja saattaa välillä hämmentyä valinnan paljoudesta. Pyykinpesukone vertailu voi olla raskasta työ- tai koulupäivän jälkeen – näyttäväthän ne pitkälti kaikki samalta.

Ensiksi on tärkeä kartoittaa omat pyykinpesutarpeet: mahtuuko tilaan normaalin kokoinen pyykinpesukone vai olisiko kapea pyykinpesukone minua varten? Tarvitsenko lisäominaisuuksia kuten kuivaustoimintoa tai Wifi-etäohjausta? Entä sitten, mistä tiedät, mikä on paras malli missäkin kategoriassa? Ei hätää – teimme puolestasi vertailun!

Lue alta pyykinpesukone testin tulokset ja löydä itselle hyvä pyykinpesukone.

Paras Wifi pyykinpesukone: Bosch pyykinpesukone WAU28PEHSN 

Tämä Bosch pyykinpesukone ei turhaan ole yksi markkinoiden ostetuimmista. Tässä pyykinpesukoneessa on sekä perinteiset ohjelmat kuin automaattiohjelmat, jolloin pyykinpesukoneen sensorit ohjaavat pesua ja pesuaineen annostelua. Bosch pyykinpesukoneessa on myös erikoisohjelmia, kuten Allergy Plus -ohjelma allergiasta kärsiville ja Duvet-ohjelma petivaatteiden pesuun. Bosch pyykinpesukone on myös älykäs pyykinpesukone: voit yhdistää Wifi-yhteyden avulla sen Bosch Home Connect -sovellukseen, jolloin voit etäohjata pyykinpesua. Pyykinpeseminen työpaikalta käsin ei ole koskaan ollut näin helppoa! Sovelluksen kautta löydät myös lisäohjelmia esimerkiksi öljy- tai meikkitahrojen poistoon.

Katso edullisin hinta Bosch pyykinpesukoneelle täältä.

 • Wifi-etäohjaus
 • Monipuoliset ohjelmat
 • Täyttömäärä 9 kg

Paras kuivaava pyykinpesukone: LG pyykinpesukone kuivaava CV92T5S2SQE

Monet käyttäjät etsivät kokemuksia siitä millainen kuivaava pyykinpesu todellisuudessa on. Voiko se muka toimia? On varmaa, että markkinoilla on monia ei-niin toimivia kuivaavia pyykinpesukoneita, mutta LG kuivaava pyykinpesukone on todella tehokas. Tämä kuivaava pyykinpesukone pesee 8,5 kg pyykkiä ja kuivaa 5 kg pyykkiä eli et tarvitse enää erikseen kuivausrumpua. LG pyykinpesukone sisältää TurboWash-ohjelman, jolla peset vaatteet vain 39 minuutissa säästäen aikaa arjessa muihin askareisiin. Pyykinpesukoneessa on LG:n oma LG Steam+™ -tekniikka, joka poistaa lähes kaikki allergeeneista, kuten pölypunkit, jotka voivat aiheuttaa allergia- tai hengitysongelmia ja vähentää rypistymistä 30%. Monet käyttäjät ovat kertoneet LG pyykinpesukoneen kuivaavan pyykin paremmin kuin perinteinen kuivausrumpu. Myös tässä pyykinpesukoneessa on Wifi-mahdollisuus, jolla voit etäohjata laitetta ja ladata uusia pesuohjelmia sovelluksesta.

Katso edullisin hinta LG pyykinpesukoneelle täältä.

 • Kuivaava pyykinpesukone
 • Wifi-etäohjaus
 • Täyttömäärä 8,5 kg ja kuivausmäärä 5 kg

Paras pieni pyykinpesukone: Electrolux pyykinpesukone PerfectCare 600 EW6S5404E1

Onko kiikarissa pieni tai kapea pyykinpesukone? Nykyisin markkinoilla on jo melko hyvä valikoima kapeita pyykinpesukoneita pieniin kylpyhuoneisiin. Tämä Electrolux PerfectCare pyykinpesukone on uskomattoman pieni, sillä se on vain 34 cm syvä. Tämä tarkoittaa, että se mahtuu todella pieneenkin tilaan. Electrolux pyykinpesukone on suunniteltu 1-2 hengen talouteen, sillä sen täyttömäärä on 4 kg. Pienuudestaan huolimatta tämä pyykinpesukone on tehokas, sillä sen SensiCare-järjestelmä mukauttaa pesuohjelmaa pyykin ja sen määrän mukaisesti. Pyykinpesukoneessa on myös Anti-Allergy Vapour -toiminto yhdistää, joka tappaa vaatteissa olevat bakteerit vesihöyryn avulla.

Katso edullisin hinta Electrolux pyykinpesukoneelle täältä.

 • Pieni pyykinpesukone
 • Syvyys 34 cm eli mahtuu pieneenkin kylpyhuoneeseen
 • Täyttömäärä 4 kg

Paras päältä täytettävä pyykinpesukone: Whirlpool pyykinpesukone TDLR6230LEU

Monet hankkivat päältä täytettävän pyykinpesukoneen, jos kylpyhuoneeseen ei mahdu standardilevyistä pyykinpesukonetta. Myös monet vanhemmat ihmiset tykkäävät tästä mallista, sillä se ei vaadi samalla tavalla kumartelua kuin edestä täytettävät pyykinpesukoneet. Tämä Whirpool pyykinpesukone onkin varma valinta päältä täyttäväksi pyykinpesukoneeksi. Sen täyttömäärä on 6 kg, ja siinä on useita eri pesuohjelmia. Whirpool pyykinpesukone ei sisällä turhia digitaalisia ominaisuuksia, ja siksi se sopiikin myös vanhemmille pyykinpesijöille. Pyykinpesukoneessa on SoftOpening-saranat ja irrotettava kädensija, joka tekee pyykin tyhjentämisestä helpompaa.

Katso edullisin hinta Whirpool pyykinpesukoneelle täältä.

 • Päältä täytettävä pyykinpesukone mahtuu kapeaan tilaan
 • Ei turhia digitaalisia ominaisuuksia
 • Täyttömäärä 6 kg

Paras edullinen pyykinpesukone: Logik pyykinpesukone L612WM20E

Onko hakusessa halpa pyykinpesukone mökille tai opiskeljaboksiin? Logik pyykinpesukone on edullinen, ja tykätty käyttäjien keskuudessa. Hinta-laatusuhde pyykinpesukoneessa on erinomainen: se oli selvästi pyykinpesukone vertailun edullisin malli. Logik pyykinpesukoneessa on erilaisia ohjelmia ja nopein kestää vain 15 minuuttia. Sen täyttömäärä on 6 kg eli siihen mahtuu hyvin pyykkiä. Vaikka pyykinpesukone onkin halpa, on siinä LED-näyttö, ajastusmahdollisuus ja mukautettavia asetuksia.

Katso hinta Logik edullinen pyykinpesukoneelle täältä.

  • Halpa pyykinpesukone
  • Hinta-laatusuhde erinomainen
  • Täyttömäärä 6 kg

*Sisältää mainoslinkkejä.